Brutális szemétdombok Magyarországon

Brutális szemétdombok tájsebként teszik tönkre Magyarország természeti és környezeti kincseit és most bemutatom nektek a legbrutálisabbakat.

A hulladékvadász mozgalom 4 éves és ezen apropóból egy videósorozatot indítottam Szebenyi Péter Youtube csatornámon, amiben minden apró részletet bemutatok a mozgalom megfogantatástól egészen a 2020. január 1-én megújuló új rendszerig.

A brutális szemétdombok videóban olyan helyszíneket gyűjtöttem össze, ahol az utóbbi 4 évben hulladékvadász terepszemléket tartottunk.

A korábbi terepszemléink rendszeresen szerepeltek az országos médiában. A nyilvánosság és a kialakult illegális hulladékproblémák hiteles dokumentálása kapcsán a területeken tapasztalható állapotok napok, hetek alatt megoldásra kerültek.

Eredményeink magukért beszélnek

Az utóbbi 4 évben több mint 4500 bejelentést kaptunk a hulladekvadasz.hu -ra, amit feldolgozva nyilvánosságra hoztunk, publikáltuk a rendszerünkben. Utána továbbítottunk az illetékesnek, melynek hatására több mint 2000 helyszín került kitakarításra a közbenjárásunknak köszönhetően.

Hulladékvadász létrejöttének igaz története
Az új rendszernek köszönhetően a hulladékvadász applikáció is megújul.

Továbbá a tevékenységünk kapcsán rengeteg rangos díjat nyertünk el környezetvédelmi szervezetünkkel.

2020 január 1-je, a megújulás pillanata.

A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány több mint egy éves fejlesztés után az új év első napján indítja el új rendszerét, aminek a neve Hulladékvadász – Zero Emission Waste Management. Célunk, hogy  az elkövetkező években nem csak Magyarországot, hanem az egész világot kitakarítsuk a mindent beborító mocsoktól.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 194