Menu Close

Brutális szemétdombok Magyarországon

Brutális szemétdombok Magyarországon

Brutális szemétdombok tájsebként teszik tönkre Magyarország természeti és környezeti kincseit és most bemutatom nektek a legbrutálisabbakat.

A hulladékvadász mozgalom 4 éves és ezen apropóból egy videósorozatot indítottam Szebenyi Péter Youtube csatornámon, amiben minden apró részletet bemutatok a mozgalom megfogantatástól egészen a 2020. január 1-én megújuló új rendszerig.

A brutális szemétdombok videóban olyan helyszíneket gyűjtöttem össze, ahol az utóbbi 4 évben hulladékvadász terepszemléket tartottunk.

A korábbi terepszemléink rendszeresen szerepeltek az országos médiában. A nyilvánosság és a kialakult illegális hulladékproblémák hiteles dokumentálása kapcsán a területeken tapasztalható állapotok napok, hetek alatt megoldásra kerültek.

Eredményeink magukért beszélnek

Az utóbbi 4 évben több mint 4500 bejelentést kaptunk a hulladekvadasz.hu -ra, amit feldolgozva nyilvánosságra hoztunk, publikáltuk a rendszerünkben. Utána továbbítottunk az illetékesnek, melynek hatására több mint 2000 helyszín került kitakarításra a közbenjárásunknak köszönhetően.

Hulladékvadász létrejöttének igaz története
Az új rendszernek köszönhetően a hulladékvadász applikáció is megújul.

Továbbá a tevékenységünk kapcsán rengeteg rangos díjat nyertünk el környezetvédelmi szervezetünkkel.

2020 január 1-je, a megújulás pillanata.

A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány több mint egy éves fejlesztés után az új év első napján indítja el új rendszerét, aminek a neve Hulladékvadász – Zero Emission Waste Management. Célunk, hogy  az elkövetkező években nem csak Magyarországot, hanem az egész világot kitakarítsuk a mindent beborító mocsoktól.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!