Hulladékmentesebb életmód és a megoldásai – Kiskunhalas

A hulladékmentesebb életmód lehetőségeiről tartottam környezetvédelmi előadást, helyszín a Martonosi Pál Városi Könyvtár volt.

Az esemény október 11-én került megrendezésre a kiskunhalasi Zöld-Híd Egyesület és a helyi méhészek közös szervezésében, ahol szép számmal jelentek meg érdeklődök. Nemcsak előadás volt, hanem egy egyedi öko-játék átadása is, amit a szervezők készítettek a helyi óvodások számára.

Az elkészült speciális játék érzékenyíti a gyerekeket a környezetvédelem felé, hogy már idejekorán érzékeljék mennyire fontos is megóvni a környezetünket.

Előadás a hulladékmentesebb életmód megoldásairól

A zöld előadásomban ismertettem a globális hulladékproblémát, bemutattam a legegyszerűbb és haladó megoldásait is. Az előadás végén a vendégek feltett kérdéseire válaszoltam, illetve a helyi televízió felkérésére interjút is adtam, ami az alábbi Youtube videóban tekinthető meg.

Ezúton is köszönöm mindenkinek a részvételt, aki megtisztelt a környezetvédelmi előadás alkalmával, illetve külön köszönöm a helyi szervezőknek a meghívást.

Nélküled nem sikerülhet!

hulladekmentes eletmod kornyezetvedelmi eloadas
Megtisztelő volt Kiskunhalason hulladékmentesebb életmód és annak megoldásairól előadást tartani. / Fotó: helyi könyvtár

Gyakran ismétlődő kérdések

Előadásokat milyen témában és helyileg hol lehet igényelni?

Szemléletformáló előadások sokaságával rendelkezem, igény szerint, az ország bármely pontjára. Gyerekeknek, felnöttúú

Hogy lehet igényelni zöld előadást?

A cikk alján látható zöld sávban lévő „Érdekelnek a részletek” gombra kattintva.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 193