Menu Close

Hulladékmentesebb életmód és a megoldásai – Kiskunhalas

hulladekmentes eletmod eloadas

A hulladékmentesebb életmód lehetőségeiről tartottam környezetvédelmi előadást, helyszín a Martonosi Pál Városi Könyvtár volt.

Az esemény október 11-én került megrendezésre a kiskunhalasi Zöld-Híd Egyesület és a helyi méhészek közös szervezésében, ahol szép számmal jelentek meg érdeklődök. Nemcsak előadás volt, hanem egy egyedi öko-játék átadása is, amit a szervezők készítettek a helyi óvodások számára.

Az elkészült speciális játék érzékenyíti a gyerekeket a környezetvédelem felé, hogy már idejekorán érzékeljék mennyire fontos is megóvni a környezetünket.

Előadás a hulladékmentesebb életmód megoldásairól

A zöld előadásomban ismertettem a globális hulladékproblémát, bemutattam a legegyszerűbb és haladó megoldásait is. Az előadás végén a vendégek feltett kérdéseire válaszoltam, illetve a helyi televízió felkérésére interjút is adtam, ami az alábbi Youtube videóban tekinthető meg.

Ezúton is köszönöm mindenkinek a részvételt, aki megtisztelt a környezetvédelmi előadás alkalmával, illetve külön köszönöm a helyi szervezőknek a meghívást.

Nélküled nem sikerülhet!

hulladekmentes eletmod kornyezetvedelmi eloadas
Megtisztelő volt Kiskunhalason hulladékmentesebb életmód és annak megoldásairól előadást tartani. / Fotó: helyi könyvtár

Gyakran ismétlődő kérdések

Előadásokat milyen témában és helyileg hol lehet igényelni?

Szemléletformáló előadások sokaságával rendelkezem, igény szerint, az ország bármely pontjára. Gyerekeknek, felnöttúú

Hogy lehet igényelni zöld előadást?

A cikk alján látható zöld sávban lévő „Érdekelnek a részletek” gombra kattintva.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!