Menu Close

Influencer marketing a környezetvédelem jegyében

Az Influencer marketing napjaink legnépszerűbb reklám eszköze, aminek a témáiból leginkább a környezetvédelem hiányzik. Célom, hogy ezen változtassak.

Úgy gondolom a megfelelő tálalással a környezetvédelem ügyét is lehet szolgálni, ha a hirdető a témával kapcsolatosan a jó ügyet támogathatja vagy alternatív megoldásokat nyújt a lakosság vagy más cégek számára a környezeti problémák kiküszöbölésére, felszámolására.

Az influencer marketing a legújabb környezetvédelmi eszköz.

Azért is ajánlom ezt az eszközt a lakosság és cégek figyelmébe egyaránt, mert ez a két szegmens szinte minden esetben hatással van egymásra.

Kiknek ajánlom magam?

 • cégeknek;
 • közintézményeknek (például: Wesselényi 17 kultúrháznak adott online előadásom);
 • iskoláknak;
 • lakossági felkérésnek is eleget teszek.

Az influencer marketing szolgáltatásom tartalmazza:

 • igényfelmérés;
 • személyes szakértelmemet;
 • a videó felvétele és vágása;
 • a videóhoz cikk, blogbejegyzés készítése;
 • instagram poszt;
 • Youtube csatornáimon való megosztást;
 • további közösségi médiában való megosztást (témaorientált csoportok, facebook oldalak).

Referenciák és a hitelesség

A hazai televíziókban és rádióműsorokban rendszeres szerepléseim alapján elmondhatom, hogy én vagyok az egyik – ha nem a – legnépszerűbb, legkeresettebb környezetvédelemmel foglalkozó személyiség, aki rendszeres megjelentéssel bír a mainstream médiában. Mindez köszönhető az önzetlen önkéntesi és szakmai munkámnak, amit a JÖN Alapítvány elnökeként végzek, illetve a Hulladékvadász mozgalom létrehozásának.

A sikeres Környezetvédelmi influencer marketing miatt rendszeresen a kamerák célkeresztjében állok.
A sikeres Környezetvédelmi influencer marketing miatt rendszeresen a kamerák célkeresztjében állok.

Televíziós szerepléseim

Az utóbbi 3 évben rendszeresen olyan televíziókban szerepeltem, mint az RTL Klub, Tv2, M1 televízió, Atv, Duna televízió vagy a BonumTv.

Rádiós szerepléseim

A rádióadók tekintetében is hasonlóan népes a sor: Kossuth rádió, Trend fm, Music fm, Manna fm (a rádió történetében én voltam az első meghívott vendég), Retro rádió, Karc fm.

Első videós díjam

Mindezek mellett videós tartalmak készítésével is foglalkozom. Több Youtube csatornával is rendelkezem, amelyek közül a Hulladékvadász Youtube csatornával, a Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon, a Köztünk élnek – amatőr film és riporterverseny díját is elnyertem 2018-ban.

Influencer marketing a környezetvédelem jegyében 1

Szebenyi Péter környezetvédelmi Youtube videócsatorna

A rengeteg elfoglaltságom mellett nem volt egyszerű időt és energiát szánni a rendszeres videótartalmak készítésére, de ez 2020-ban megváltozott. A Szebenyi Péter Youtube csatornámon rendszeresen jelentkezem környezetvédelemmel, kertészkedéssel, hulladék újrahasznosítással kapcsolatos témákkal.

De ezek mellett nem maradhatnak el a JÖN Alapítvánnyal vagy a Hulladékvadász mozgalommal kapcsolatos videók sem.

Csatlakozz hozzám a környezetvédelemmel kapcsolatos videócsatornámon itt találod!

Az eddigi videótartalmaimat az országos média is megosztotta, többek közt a HVG.hu, Szeretlekmagyarország.hu, Magyarhirlap.hu és még sokan mások.

Szebenyi Péter Patreon oldalamon közvetlenül lehet támogatni videótartalom készítési tevékenységemet.

Bízom benne, hogy szakmai felkészültségemmel, eddigi munkáimmal és a közösségformáló személyiségemmel több cég figyelmét is felkeltem az influencer marketing piacon.