Az Influencer marketing napjaink legnépszerűbb reklám eszköze, aminek a témáiból leginkább a környezetvédelem hiányzik. Célom, hogy ezen változtassak.

A hazai televíziókban és rádióműsorokban rendszeres szerepléseim alapján elmondhatom, hogy én vagyok az egyik – ha nem a – legnépszerűbb, legkeresettebb környezetvédelmi személyiség, aki rendszeres megjelentéssel bír a mainstream médiában. Az utóbbi 2 évben olyan televíziókban szerepeltem, mint az RTL Klub, Tv2, M1 televízió, Duna televízió vagy a BonumTv, ahol rendszeres meghívott szakértő is vagyok.

Mindezek mellett videós tartalmak készítésével is foglalkozom. Több Youtube csatornával is rendelkezem, amelyek közül a Hulladékvadász Youtube csatornával, a Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon, a Köztünk élnek – amatőr film és riporterverseny díját is elnyertem 2018-ban.

Youtube videócsatornáim:

Videócsatornákról bővebben

A Hulladékvadász videóblogom a hulladekvadasz.hu hivatalos youtube csatornája, ahol hulladékvadász terepszemlék és szórakoztató formában hulladékos videóblogom látható. A Szebenyi Péter csatornán mindenféle környezetvédelmi téma. televíziós szerepléseimet, továbbá személyesebb videóim láthatóak. Az Ökohuszárok videócsatornán többed magammal öko tudatos, környezetvédő és szórakoztató videókat készítünk.

Úgy gondolom a megfelelő tálalással környezetvédelem ügyét is lehet szolgálni, ha a hirdető a témával kapcsolatosan a jó ügyet támogathatja vagy alternatív termékeket nyújthat a környezeti problémák kiküszöbölésére, felszámolására.

Szebenyi Péter Patreon oldalamon közvetlenül lehet támogatni tevékenységemet.

A célom, hogy a környezetvédelmet közelebb hozzam az üzleti élethez. Így minél több hirdető a környezetvédelemhez kapcsolódóan tegyen a környezetünk megmentéséért.

Mit tartalmaz az influencer marketing szolgáltatásom

  • Személyes szakértelmemet.
  • A videó felvétele és vágása.
  • A videóhoz cikk, blogbejegyzés készítése.
  • Instagram poszt.
  • Youtube csatornáimon való megosztást.
  • További közösségi médiában való megosztást (témaorientált csoportok, facebook oldalak).
  • Téma függvényében a videó a hulladekvadasz.hu – szemetszedes.hu -ra is felkerül.

Bízom benne, hogy szakmai felkészültségemmel, eddigi munkáimmal és a közösségformáló személyiségemmel több cég figyelmét is felkeltem az influencer marketing piacon.


Ha Neked vagy cégednek segítségre lenne szüksége, akkor a kapcsolattartó űrlap megfelelő kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot.

Bízom együttműködésünk és a környezetvédelem sikerében.