Menu Close

Karantén edzés, amit a veszélyhelyzet hívott életre

karantén-edzés-veszélyhelyzet

Karantén edzés csak a legkeményebbeknek, mondanám, de nem. Szerintem mindenkinek. Ez egy olyan műfaj, ami egyesíti a testmozgást a kertészkedéssel.

Mindenkinek ajánlom, még az ellenségeimnek is (már ha van nekem olyan). Bízom benne, hogy a videóm megfelelő táptalajt szolgáltat mindenki számára, hogy elsajátítsa ezt az újszerű, de a veszélyhelyzet által létrejött új edzésstílust.

Tiétek a pálya! Hajrá!

A videó megtekintése teljes nyugalmat és békét igényel. Ki kell kapcsolni a külvilágot, csak a videó minden apró részecskéjét figyelni. A videó végére a test és az elme összhangba kerül. Ha úgy érzed a végére mégsem, akkor nézd újra és újra, amíg úgy nem érzed.

Kövessetek be Youtube-on és további ehhez hasonló és környezetvédelemmel kapcsolatos videókat találhattok meg. Tudj meg többet rólam és iratkozz fel a videócsatornámra.

Edzéstervem a következő:
0:00 – bemelegítés;
0:16 – sporteszköz kiválasztása;
0:40 – erőnléti edzés kezdése;
1:00 – gyakorlatok bemutatása;
2:30 – balesetvédelmi oktatás, elemzések;
3:16 – légzésgyakorlatok;
3:42 – hardcore harcosoknak;
3:50 – elméleti összegzés;
4:00 – feliratkozás.

Továbbá a Zöld blogomon megtekinthetőek környezetvédelemmel, kertészkedéssel kapcsolatos cikkeim és önkéntes karanténra vonatkozó 14 tippem itt.

Karantén edzés bárki számára elsajátítható. Csapassátok!

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!