Karantén edzés, amit a veszélyhelyzet hívott életre

Karantén edzés csak a legkeményebbeknek, mondanám, de nem. Szerintem mindenkinek. Ez egy olyan műfaj, ami egyesíti a testmozgást a kertészkedéssel.

Mindenkinek ajánlom, még az ellenségeimnek is (már ha van nekem olyan). Bízom benne, hogy a videóm megfelelő táptalajt szolgáltat mindenki számára, hogy elsajátítsa ezt az újszerű, de a veszélyhelyzet által létrejött új edzésstílust.

Tiétek a pálya! Hajrá!

A videó megtekintése teljes nyugalmat és békét igényel. Ki kell kapcsolni a külvilágot, csak a videó minden apró részecskéjét figyelni. A videó végére a test és az elme összhangba kerül. Ha úgy érzed a végére mégsem, akkor nézd újra és újra, amíg úgy nem érzed.

Kövessetek be Youtube-on és további ehhez hasonló és környezetvédelemmel kapcsolatos videókat találhattok meg. Tudj meg többet rólam és iratkozz fel a videócsatornámra.

Edzéstervem a következő:
0:00 – bemelegítés;
0:16 – sporteszköz kiválasztása;
0:40 – erőnléti edzés kezdése;
1:00 – gyakorlatok bemutatása;
2:30 – balesetvédelmi oktatás, elemzések;
3:16 – légzésgyakorlatok;
3:42 – hardcore harcosoknak;
3:50 – elméleti összegzés;
4:00 – feliratkozás.

Továbbá a Zöld blogomon megtekinthetőek környezetvédelemmel, kertészkedéssel kapcsolatos cikkeim és önkéntes karanténra vonatkozó 14 tippem itt.

Karantén edzés bárki számára elsajátítható. Csapassátok!

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 195