Menu Close

kommON szakmai est: előadásom a BME-n

kommON szakmai est: előadásom a BME-n 1

A kommON szakmai est alkalmával előadást tartottam a Budapest Műszaki Egyetemen, aminek témája az volt, hogy „Tényleg divat lett a környezetvédelem?”.

Szinte mindennap találkozunk olyan cikkekkel, blogbejegyzésekkel, vlogokkal, hirdetésekkel – sőt még emberekkel is az utcán, akik igyekeznek megértetni velünk azt, hogy:

Nélküled nem sikerülhet!

A 2019-es MŰszakmai napok keretében pont ez adta azt az apropót, hogy elhívjanak engem előadást tartani az általam képviselt környezetvédelemről, úgynevezett kommunikációs szakemberként.

A kommON szakmai est alkalmával közel érdeklődve figyeltek a megjelent hallgatók.
A kommON szakmai est alkalmával közel érdeklődve figyeltek a megjelent hallgatók.

A szervezők az alábbi szöveggel és plakáttal csalogatták a hallgatókat az előadásomra:

A szakmai est előadója Szebenyi Péter környezetmérnök, környezetvédelmi influencer, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnőke, a hulladekvadasz.hu a főszerkesztője, a Hulladékvadászok vezetője beszél majd a környezetvédelmi akciók hatásosságáról és a hatékony környezetvédelmi kommunikációs stratégiákról – na meg persze arról, hogy hogyan lett az ország hulladékvadásza. Ne habozz, gyere el a szeptember 18-i szakmai estünkre és tudj meg mindent arról, hogy mit tehetsz a holnapért!

kommON szakmai est: előadásom a BME-n 2

Természetesen egy ilyen felkérésnek nem lehet ellenállni és az utolsó pillanatban – küzdve az elfoglaltságok okozta elemekkel – elfogadtam.

Az előadásom az alábbi kérdéseket feszegette:

  • Mit tehetsz a változásért magánemberként és leendő kommunikációs szakemberként?
  • Hogyan használjuk ki a környezetvédelmi trendeket a jó ügyért?
  • Mi kell ahhoz, hogy másokat is cselekvésre késztess?
  • Tényleg divat lett a környezetvédelem?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kommON (@kommon.szakkollegium) által megosztott bejegyzés,

Az előadás másfél órás volt, amire egy különálló prezentációval készültem. Az előadás végeztével az érdeklődök kérdezhettek tőlem.

kommON szakmai est: előadásom a BME-n 3

Viszont itt még nem álltam meg, mivel utána a M2 Petőfi Tv Én vagyok Itt című műsorában is szerepeltem az A38 Hajón, ahol a téma az általam vezetett JÖN Alapítvány őszi szemléletformáló kampánya, a Ne égess, komposztálj! volt.

Bízom benne, hogy a kommON szakmai est nem az első és nem az utolsó alkalom volt, amikor előadhattam a Budapesti Műszaki Egyetemen. Köszönöm a meghívást az esemény szervezőinek.

Továbbá környezetvédelemmel kapcsolatos előadásokat vállalok az alábbi témákban:


Ha Neked, cégednek vagy civil szervezetednek segítségre lenne szüksége, akkor a kapcsolattartó űrlap megfelelő kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot.

Bízom együttműködésünk és a környezetvédelem sikerében.

[contact-form-7 id=”348″ title=”árajánlat”]

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!