Menu Close

Legjobb TikTok videóim: túl a 70.000 követőn

legjobb tiktok videó 2022

Legjobb TikTok videóimat válogattam össze nektek abból az alkalomból, hogy az utóbbi hetekben elértem, sőt túlléptem a 70.000 követőt.

Először is mindenkinek köszönöm, aki már ott bekövetett, nagyon megtisztelő és jó érzés, hogy egyre többen érdeklődnek a környezetvédelmi, kertészkedési témák iránt, amiket ott megosztok.

TikToknak nincs értelme, csak hülyeségek vannak rajta, öreg vagyok már hozzá.

Ez az igazi bullshit, amit már nagyon sokan mondtak nekem, később a többség meg is gondolta magát. Én még 2019-es regisztrációmkor még nem hittem benne, majd ahogy fejlődött a platform a táncikálós, éneklős videók mellett az edukációs tartalmak is megjelentek.

A TikTokra készített zöld videóim általában több százezer felhasználót érnek el, de nem ritka a 1.000.000 feletti elérés is.

Na, ekkor, de csak ekkor kezdtem el tartalmakat készíteni még az úr 2020. novemberi hónapjában, amivel együtt a szakállamat is elkezdtem növeszteni.

Tekintsd meg az erről szóló videómat a TikTok csatornámon, alább látható is.

@szebenyi.peter Meglesz hétvégén a 70.000 követőm? 🙏 Segítsetek, legyünk többen! Thanks for your body! @kuznecovsky #szebenyipeter #környezetvédelem #tenetchallenge ♬ POSTERITY – Ludwig Göransson

Az eltelt bő másfél évben nagyszerű embereket ismertem meg, amellett, hogy rengeteg embert ösztönöztem a környezetvédelem jegyében a cselekvésre.

Legjobb TikTok videóim: környezetvédelem

Környezetvédelmi influenszerként szeretnék minél több embert, a minél nagyobb hatásfokkal ösztönözni a környezetünk megóvására. Kerülöm a pánikeltő tartalomkészítést, én általában mindig cselekvésre buzdítok és lehetőségeteket mutatok be. Erről már írtam a környezetvédelem TikTok című cikkemben.

Gond az egyszer használatos öngyújtók?

Gond! A cigicsikk mellett még ez, amiért gáz a dohányzás. A TikTokon bemutatom miért!

@szebenyi.peter 🔥 Ezért felejtsd el örökre az egyszer használatos műanyag öngyújtókat! #cigicsikkmentes #szebenyipeter #öngyújtó #pusztuljonforyouba ♬ Requiem for a Dream – Александра Кузнецова & Евгения Скачкова

Tengerpart és a műanyaghulladék

Egyes tanulmányok azt jósoljak, hogy 2050-re több műanyag lesz az óceánokban, mint hal? Tovább megyek! A tengerpartokon több műanyag lesz, mint homok!

@szebenyi.peter 2050-re több műanyag lesz az óceánokban, mint hal! 🌊 Szerinted is? #szebenyipeter #műanyagmentesjúlius #foryou #stopplasticpollution ♬ Creepy Music Box – One-Aloner

Veszélyes a PET palack műanyag zárógyűrője!

Hogy miért? Mutatom az alábbi videóban, amiből kiderül, hogy állatok életébe is kerülhet.

@szebenyi.peter Erről szinte senki sem beszél! 🔴 Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla! #foryou #szebenyipeter #fypシ #műanyagmentesjúlius #stopplasticpollution ♬ Requiem for a Dream – Александра Кузнецова & Евгения Скачкова

Legjobb TikTok videóim: kertészkedés

Imádok kertészkedni és aki már követ az tudja, de igazság szerint senki előtt nem tagadom. Imádom a földet túrni. Emiatt is iszonyatosan sokan bekövettek és nagyon megható, pozitív visszajelzéseket kaptam. Boldoggal tölti el ez a szívemet, mert úgy érzem tényleg hasznosak a tartalmaim.

@szebenyi.peter Válasz @fazekasjohanna1 részére Be(lső)festettem magamat céklával! 🩸Így készül a céklasavanyúság! #okoskertész #szebenyipeter #főzés #cékla #konyha ♬ Cooking – Children’s Music

Legjobb TikTok videóim: Trendek

Meglovagolva a trendeket és kihasználva az algoritmus által ilyenkor még jobban segítő „Foryou”-ba kerülést a trendeket zöldítem a környezetvédelem népszerűsítése érdekében. Íme egy az eldobott cigicsikkek kapcsán.

@szebenyi.peter Amikor nagyon elegem lesz a sok eldobott cigicsikkből! 💪🤬 #szebenyipeter #cigicsikkmentes #tiktoktrend #pusztuljonforyouba ♬ sonido original – Party Poisonjlm

Nélküled nem sikerülhet! – nem csak a TikTokon!

Igaz, hogy a fő kreátori, környezetvédelmi influenszeri tevékenységem a TikTokon látható, de emellett továbbra is aktív vagyok az Instagram oldalamon, Youtube csatornámon, illetve a Facebook oldalamon is. A közeljövőben nagyobb interaktívitást szeretnék elérni a Youtube-on, kicsit jobban összekötve a két videós platformomat.

Szebenyi Péter Shorts

Többek közt ezért is hoztam létre a TikTokra feltöltött videóm feldolgozására a Youtube Shorts profilomat, ahol bízom abban, hogy hasonló népszerűségre teszek szerint a környezetvédelemnek, mint a TikTokon.

 

Kattintsd ide a Szebenyi Péter Shots csatornám eléréséhez.

Nagyon örülök annak, hogy az említett közösségi média platformokon rendszeresen kapok tőletek környezetvédelemmel, kertészkedéssel kapcsolatos kérdéseket, amikre minden esetben szívesen válaszólok.

Ti hol követtek még engem? Írjátok meg nekem a Szebenyi Péter Instagram oldalamra!

Gyakran ismétlődő kérdések

Milyen néven vagyok fent a TikTokon?

Egyszerűen írd be a nevemet a TikTok keresőjébe és ki fogja dobni a csatornámat: Szebenyi Péter.

Milyen tartalmakat osztok meg a TikTokon?

Általában szorakoztató és egyszerű formában környezetvédelmi és kertészkedési témákat, de előfordul, hogy magamról vagy a szakállamról beszélek ott (is).

Szoktam-e élő (LIVE) bejelentkezéseket tartani?

Igen szoktam, általában Péntek – Szombat magasságában, de hétfőn is előszokott fordulni.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!