Menu Close

Öko influencer vagyok a környezetvédelem jegyében

Öko influencer vagy környezetvédelmi influencer?

A kettő közt nincsen semmi különbség, de a köznyelvben mindkettő megtalálható. Magyarországon elsőként én vezettem be ezt a fogalmaz, amikre az országos televíziók közül többen is felfigyeltek.


kek-bolygo-magazin

Az én influencer tevékenységem nem csak videók készítésében merül ki, hanem teljes körű hatásgyakorlás az összes létező platformon, minden létező eszközzel.

Ilyenek például:

– a környezetvédelemmel kapcsolatos cikkeim a blogomon;

– az Instagram legzöldebb posztjai;

– természetesen a Youtube videómegosztón lévő környezetvédelmi csatornám;

– sőt, már a Tiktokon is megtalálható vagyok.

Influencer marketing

Az Influencer marketing napjaink legnépszerűbb reklám eszköze, aminek a témáiból leginkább a környezetvédelem hiányzik. Célom, hogy ezen változtassak.

influencer marketing

A hazai televíziókban és rádióműsorokban rendszeres szerepléseim alapján elmondhatom, hogy én vagyok az egyik – ha nem a – legnépszerűbb, legkeresettebb környezetvédelmi személyiség, aki rendszeres megjelentéssel bír a mainstream médiában. Az utóbbi 2 évben olyan televíziókban szerepeltem, mint az RTL Klub, Tv2, M1 televízió, Duna televízió vagy a BonumTv, ahol rendszeres meghívott szakértő is vagyok.

Videózással kapcsolatos elismeréseim

#1 – Köztünk élnek – amatőr film és riportverseny


influencer hulladekvadasz

A díjátadó a rendezvény zárónapján került megrendezésre a nagy színpadon, délben. Hatalmas megtiszteltetés volt elnyerni és átvenni a díjat, ami hatalmas lökést adott a videózással egybekötött tevékenységemhez.