Menü Bezárás

Öko influencer vagyok a környezetvédelem jegyében

A kettő közt nincsen semmi különbség, de a köznyelvben mindkettő megtalálható. Magyarországon elsőként én vezettem be ezt a fogalmaz, amikre az országos televíziók közül többen is felfigyeltek.

Az én influencer tevékenységem nem csak videók készítésében merül ki, hanem teljes körű hatásgyakorlás az összes létező platformon, minden létező eszközzel.

Ilyenek például:

– a környezetvédelemmel kapcsolatos cikkeim a blogomon;

– az Instagram legzöldebb posztjai;

– természetesen a Youtube videómegosztón lévő környezetvédelmi csatornám;

– sőt, már a Tiktokon is megtalálható vagyok.

Az Influencer marketing napjaink legnépszerűbb reklám eszköze, aminek a témáiból leginkább a környezetvédelem hiányzik. Célom, hogy ezen változtassak.

influencer marketing

A hazai televíziókban és rádióműsorokban rendszeres szerepléseim alapján elmondhatom, hogy én vagyok az egyik – ha nem a – legnépszerűbb, legkeresettebb környezetvédelmi személyiség, aki rendszeres megjelentéssel bír a mainstream médiában. Az utóbbi 2 évben olyan televíziókban szerepeltem, mint az RTL Klub, Tv2, M1 televízió, Duna televízió vagy a BonumTv, ahol rendszeres meghívott szakértő is vagyok.

Videózással kapcsolatos elismeréseim

#1 - Köztünk élnek - amatőr film és riportverseny

A díjátadó a rendezvény zárónapján került megrendezésre a nagy színpadon, délben. Hatalmas megtiszteltetés volt elnyerni és átvenni a díjat, ami hatalmas lökést adott a videózással egybekötött tevékenységemhez.