OzoneTv-ben, mint környezetvédelmi influencer

Az OzoneTv Egyenlítő műsorának a szerkesztőségétől olyan megtiszteltetés ért, hogy lehetőséget kaptam, hogy bemutassam a környezetvédelmi tevékenységemet.

Mindazt a 3 évet, ami alatt létrehoztam a hulladekvadasz.hu-t, szemetszedes.hu-t és már többed magammal megalapítottuk a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványt, amit sokan csak JÖN-nek ismernek.

2017-ben elnyertem az OzoneTv Zöld díját, a hulladékvadász.hu létrehozásáért.
2017-ben elnyertem az OzoneTv Zöld díját, a hulladékvadász.hu létrehozásáért.

Mindemellett lehetőséget kaptam bemutatni a környezetvédelmi influencerkedésemet, ami nem csak eszetlen mennyiségű videók gyártásából, hanem környezetvédelmi tevékenységekből, televíziós és online sajtómegjelenésének az összességéből áll össze.

Az Egyenlítő műsora új helyszínről jelentkezett be a Budaörsi Vadasparkból, ahol engem csodás környezet és lelkes emberek fogadtak. Nagyszerű élmény volt. 

Beszélgetőpartnerem az ismert rádiós és televíziós műsorvezető, Dénes Tamás volt, aki maga is elkötelezett híve a környezetvédelemnek. A műsorban erről külön is szó volt, hogy ő hogyan neveli a saját gyermekeit kezdve a szelektív hulladékgyűjtéstől egészen …

Na ez mind ki fog derülni, ha a videóra kattintasz, ahol az adás teljes egészébe visszanézhető.

 

Az OzoneTv szerkesztőinek köszönöm a lehetőséget. Bízom benne, hogy nem az utolsó alkalom volt, hogy ebben a műsorban szerepeltem. 

Szebenyi Péter videócsatornám ide kattintva elérhető.

Hulladékvadász videócsatornám ide kattintva elérhető.

Ökohuszárok videócsatornám ide kattintva elérhető.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 194