Menü Bezárás

OzoneTv-ben, mint környezetvédelmi influencer

Az OzoneTv Egyenlítő műsorának a szerkesztőségétől olyan megtiszteltetés ért, hogy lehetőséget kaptam, hogy bemutassam a környezetvédelmi tevékenységemet.

Mindazt a 3 évet, ami alatt létrehoztam a hulladekvadasz.hu-t, szemetszedes.hu-t és már többed magammal megalapítottuk a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványt, amit sokan csak JÖN-nek ismernek.

2017-ben elnyertem az OzoneTv Zöld díját, a hulladékvadász.hu létrehozásáért.
2017-ben elnyertem az OzoneTv Zöld díját, a hulladékvadász.hu létrehozásáért.

Mindemellett lehetőséget kaptam bemutatni a környezetvédelmi influencerkedésemet, ami nem csak eszetlen mennyiségű videók gyártásából, hanem környezetvédelmi tevékenységekből, televíziós és online sajtómegjelenésének az összességéből áll össze.

Az Egyenlítő műsora új helyszínről jelentkezett be a Budaörsi Vadasparkból, ahol engem csodás környezet és lelkes emberek fogadtak. Nagyszerű élmény volt. 

Beszélgetőpartnerem az ismert rádiós és televíziós műsorvezető, Dénes Tamás volt, aki maga is elkötelezett híve a környezetvédelemnek. A műsorban erről külön is szó volt, hogy ő hogyan neveli a saját gyermekeit kezdve a szelektív hulladékgyűjtéstől egészen …

Na ez mind ki fog derülni, ha a videóra kattintasz, ahol az adás teljes egészébe visszanézhető.

 

Az OzoneTv szerkesztőinek köszönöm a lehetőséget. Bízom benne, hogy nem az utolsó alkalom volt, hogy ebben a műsorban szerepeltem. 

Szebenyi Péter videócsatornám ide kattintva elérhető.

Hulladékvadász videócsatornám ide kattintva elérhető.

Ökohuszárok videócsatornám ide kattintva elérhető.