Menu Close

PlayIT-n tartottam előadást az e-hulladékról

PlayIT-n tartottam előadást az e-hulladékról

PlayIT Szülőmegőrzőjében tartottam előadást június elsején a gamereket is érintő e-hulladék globális problémájáról, közel 40 szülő szeme láttára.

Előzményekben elmondhatom azt, hogy nagy megtiszteltetés ért engem, amikor az esemény szervezői felkértek Magyarország legnagyobb gamershowján a környezetvédelem fontosságát érintő előadásra. A közel egy 1 órás előadásomnál beszélgetőpartnerem és egyben engem moderáló, Horvát Péter, a gamestar.hu online hírportáljának a főszerkesztője volt.

Az előadásom alkalmával kezdtem is a probléma gyökerénél a tudattalan fogyasztásnál, hiszen a legtöbb e-hulladék az átgondolatlan vásárláskor keletkezik. Bemutattam az e-hulladék két részét, az elektromos és elektronikai hulladék közti különbségeket.

Továbbá szó volt az általam vezetett Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítványt és az általunk végzett környezetmegmentő munkát, na és persze a hulladékvadasz.hu-t is.

PlayIT-n tartottam előadást az e-hulladékról 1

Szó volt a tavaly hatalmas sikert aratott Rage Room-ról is, amit Magyarországon mi rendeztünk meg elsőnek, nem is máshol, mint a PlayIT-n.

Köszönöm a lehetőséget a szervezőknek, remek esemény volt.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!