Szebenyi Péter youtube csatorna | Környezetvédelem

A  Szebenyi Péter youtube csatornán szeretném önmagamon keresztül személyesebbé tenni a környezetvédelmet. Az első videómban csupán egy kérdést teszek fel:

Neked mennyire fontos a környezetvédelem?

Célom a videózással, hogy minél többen, akár naponta egy kicsit is, de foglalkozzanak környezetünk megmentésével és szeretném a videóim által az embereket ösztönözni minderre.

Rendszeresen fogok videókkal jelentkezni, amiben egy kicsit magamat is bemutatom. Továbbá, aki támogatná videókészítéseimet, a Patreon profilomon keresztül segíthet nekem minél jobb minőségűbb videók elkészítésére összegyűjteni a kellő felszerelést.

Kérlek, Titeket nézzétek meg, véleményezzétek. Ha tetszett iratkozzatok fel. Köszönöm!

Én Szebenyi Péter vagyok, de nem csak az én feladatom a környezetvédelemmel foglalkozni. Környezetünk megmentésére RÁD is szükség van!


Továbbá több tematikus Youtube videócsatornán szerepelek:

Úgy gondolom a környezetvédelemmel és a hozzá szervesen kapcsolódó témákkal kell elönteni az internetes videómegosztókat 2019-ban.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 193