Menü Bezárás

Szolgáltatásaim

A szolgáltatásaim a környezetvédelmi és online marketingben szerzett szakmai tapasztalataimra építettem fel. Keressenek bizalommal és építsünk zöldebb jövőt!

Bemutatkozás

Szebenyi Péter vagyok környezetvédelemmel és online menedzsmenttel foglalkozom. Környezetmérnökként végeztem, több évet dolgoztam a fémiparban, de az utóbbi években hatalmas szakmai tudást szereztem az online marketing piacán, szervezetfejlesztésben, kampánystratégiák meghatározásában (szakmai önéletrajz) és mindemellett egy többszörösen díjazott környezetvédelmi szervezetet vezetek, a JÖN Alapítványt.

Az így szerzet tudásból egy bizalmi garanciára épülő szolgáltatási csomagokat hoztam létre.

Garancia

A célom az elégedett ügyfelekkel való hosszú távú együttműködés és emiatt garanciát vállalok az elvégzett munkámmal kapcsolatban. Ha nem volt sikeres a szerződés szerinti együttműködésünk, akkor ingyen volt a szolgáltatásom és vissza adom az árat.

Szolgáltatásaim

A további részletekért a lentebb látható szolgáltatások mindegyike külön-külön is kattintható.

Online marketing tanácsadás és közösségi média menedzsment

Google keresőoptimalizálás seo

Google keresőoptimalizálás - Technikai SEO

A jó kulcsszavakkal a tartalmad is előrébb kerülhet a keresési találatok között és így többletköltség nélkül növelhető a weboldal látogatóinak a száma. Enélkül szinte láthatatlan vagy a keresőrendszerek számára. Segítek, hogy ebben is fejlődj.

tartalomkeszites

Tartalomkészítés - cikkírás

Nincs időd, energiád több száz karakteres cikkek készítéséhez? Vállalom cikkek készítését, átszerkesztését és külső szerkesztői feladatokat ellátását és tanácsadást.

wordpress-honlap-készítés

WordPress weboldal készítés

WordPress honlap készítést és fejlesztést vállalok kezdve a honlap tárhelyének, domain nevének a megvásárlásának a lebonyolításától egészen a teljes honlap elkészítéséig. A korábban említett SEO szerinti szabályokra alapozva, optimalizálva készítem el a kíván honlapokat.

Kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás

Ha eltanulod a kulcsszókutatás csínját-bínját, akkor talán örökre véget vethetsz az ihlettelenségnek, sőt olyan cikkeket írhatsz, amikre tényleg nagy igény van.

Szolgáltatásaim 1

Linképítés

Linképítés egy olyan folyamat, amikor visszacsatolásokat kapsz más elismert vagy elismertebb oldalaktól, hogy jó a tartalmad.

A zöld online marketing kiemelt terepe a közösségi média, ahol ha nem vagy jelen szinte nem is létezel.

Közösségi média marketing és menedzselés

Ma már, ha nem vagy jelen a vállalkozásoddal a közösségi médiában, akkor az olyan mintha nem is léteznél. Segítek a közösségi média hálózatod felépítésében karbantartásában. Területek: Instagram, Youtube, Tiktok, Facebook.

Környezetvédelmi szakértői tanácsadás

Vállalkozás zöldítés

Vállalkozás zöldítés a fenntarthatóság jegyében

Célom, hogy segítséget adjak, hogy céged költséghatékonyabban, hulladékmentesen, felesleges energiapazarlás nélkül működjön. Eszközeim: elemzés, tanácsadás, projekt megvalósítás. Az ár előzetes felmérés alapján.

Szebenyi Péter youtube Influencer marketing

Influencer marketing a környezetvédelem jegyében

Az Influencer marketing napjaink legnépszerűbb reklám eszköze, aminek a témáimból leginkább a környezetvédelem hiányzik. Célom, hogy ezen változtassak.

marketing-kornyezetvedelem

Zöld marketing - offline és online

Én nem a ún. "Greenwashing"-t árulom, hanem valódi zöld online marketinget, aminek a segítségével a céged, szervezeted PR- és marketingértékét is egyszerre növelheted. S így a környezetvédelem fontosságára is felhívod a figyelmet, ami a közös ügyünk.

környezetvédelmi oktatás

Zöld oktatás – környezetvédelemről csak lazán

Vállalom vállalkozások, cégek, iskolák, közintézmények részére többféle interaktív előadás, oktatás megtartását, akár online is. Témák: környezetvédelem, kertészkedés, komposztálás, hulladék újrahasznosítás, hulladékmentesség, zöld marketing.

Újrahasznosítható műanyagok fajtái

Környezetvédelmi tanácsadás vállalkozások számára

Segítek környezetvédelmi újítások bevezetésében, termelési folyamatok környezetbaráttá való átalakításában, zöld megoldások alkalmazásában a céges tevékenységeknél, illetve felkészítők tartását is vállalom vállalkozások és civilek számára egyaránt.

Nincs időd a környezetvédelemre?

Egy cigicsikkszedési versenyen a budapesti Duna-parton.

Támogasd környezetvédelmi tevékenységemet

Támogass engem a célom elérésében, hogy a környezetvédelem ne csak egy lesajnált, harmadlagos dolog legyen az emberek életében