Menü Bezárás

Szolgáltatásaim

A szolgáltatásaim a környezetvédelmi és online marketingben szerzett szakmai tapasztalataimra építettem fel. Keressenek bizalommal és építsünk zöldebb jövőt!

Bemutatkozás

Szebenyi Péter vagyok környezetvédelemmel és online menedzsmenttel foglalkozom. Környezetmérnökként végeztem, több évet dolgoztam a fémiparban, de az utóbbi években hatalmas szakmai tudást szereztem az online marketing piacán, szervezetfejlesztésben, kampánystratégiák meghatározásában (szakmai önéletrajz) és mindemellett egy többszörösen díjazott környezetvédelmi szervezetet vezetek, a JÖN Alapítványt.

Az így szerzet tudásból egy bizalmi garanciára épülő szolgáltatási csomagokat hoztam létre.

Garancia

A célom az elégedett ügyfelekkel való hosszú távú együttműködés és emiatt garanciát vállalok az elvégzett munkámmal kapcsolatban. Ha nem volt sikeres a szerződés szerinti együttműködésünk, akkor ingyen volt a szolgáltatásom és vissza adom az árat.

Szolgáltatásaim

A további részletekért a lentebb látható szolgáltatások mindegyike külön-külön is kattintható.

Online marketing tanácsadás és közösségi média menedzsment

Google keresőoptimalizálás seo

Google keresőoptimalizálás - Technikai SEO

A jó kulcsszavakkal a tartalmad is előrébb kerülhet a keresési találatok között és így többletköltség nélkül növelhető a weboldal látogatóinak a száma. Enélkül szinte láthatatlan vagy a keresőrendszerek számára. Segítek, hogy ebben is fejlődj.

tartalomkeszites

Tartalomkészítés - cikkírás

Nincs időd, energiád több száz karakteres cikkek készítéséhez? Vállalom cikkek készítését, átszerkesztését és külső szerkesztői feladatokat ellátását és tanácsadást.

wordpress-honlap-készítés

WordPress honlap készítés

WordPress honlap készítést és fejlesztést vállalok kezdve a honlap tárhelyének, domain nevének a megvásárlásának a lebonyolításától egészen a teljes honlap elkészítéséig. A korábban említett SEO szerinti szabályokra alapozva, optimalizálva készítem el a kíván honlapokat.

Kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás

Ha eltanulod a kulcsszókutatás csínját-bínját, akkor talán örökre véget vethetsz az ihlettelenségnek, sőt olyan cikkeket írhatsz, amikre tényleg nagy igény van.

Linképítés

Linképítés egy olyan folyamat, amikor visszacsatolásokat kapsz más elismert vagy elismertebb oldalaktól, hogy jó a tartalmad.

A zöld online marketing kiemelt terepe a közösségi média, ahol ha nem vagy jelen szinte nem is létezel.

Közösségi oldalak menedzselése

Ma már, ha nem vagy jelen a vállalkozásoddal a közösségi médiában, akkor az olyan mintha nem is léteznél. Segítek a közösségi média hálózatod felépítésében karbantartásában. Területek: Instagram, Youtube, Tiktok, Facebook.

Környezetvédelmi szakértői tanácsadás

Cégzöldítés - a Fenntarthatóság útján

Cégzöldítés – a Fenntarthatóság útján

Célom, hogy segítséget adjak, hogy céged költséghatékonyabban, hulladékmentesen, felesleges energiapazarlás nélkül működjön. Eszközeim: elemzés, tanácsadás, projekt megvalósítás. Az ár előzetes felmérés alapján.

Szebenyi Péter youtube Influencer marketing

Influencer marketing a környezetvédelem jegyében

Az Influencer marketing napjaink legnépszerűbb reklám eszköze, aminek a témáimból leginkább a környezetvédelem hiányzik. Célom, hogy ezen változtassak.

marketing-kornyezetvedelem

Zöld marketing - offline és online

Én nem a ún. "Greenwashing"-t árulom, hanem valódi zöld online marketinget, aminek a segítségével a céged, szervezeted PR- és marketingértékét is egyszerre növelheted. S így a környezetvédelem fontosságára is felhívod a figyelmet, ami a közös ügyünk.

környezetvédelmi oktatás

Zöld oktatás – környezetvédelemről csak lazán

Vállalom vállalkozások, cégek, iskolák, közintézmények részére többféle interaktív előadás, oktatás megtartását, akár online is. Témák: környezetvédelem, kertészkedés, komposztálás, hulladék újrahasznosítás, hulladékmentesség, zöld marketing.

Újrahasznosítható műanyagok 4 fajtája és azok jellemzői

Zöld tanácsadás – környezetvédelmi szemléletformálás

Segítek környezetvédelmi újítások bevezetésében, termelési folyamatok környezetbaráttá való átalakításában, zöld megoldások alkalmazásában a céges tevékenységeknél, illetve felkészítők tartását is vállalom vállalkozások és civilek számára egyaránt.

Nincs időd a környezetvédelemre?

Egy cigicsikkszedési versenyen a budapesti Duna-parton.

Támogasd környezetvédelmi tevékenységemet

Támogass engem a célom elérésében, hogy a környezetvédelem ne csak egy lesajnált, harmadlagos dolog legyen az emberek életében