480 diáknak tartottam előadást a Baktay Ervin Gimnáziumban

A Föld napja alkalmából kaptam egy megtisztelő meghívást a Dunakesziben található Baktay Ervin Gimnáziumtól, hogy tartsak környezetvédelmi előadásokat.

A meghívásnak eleget téve 2 darab előadás alkalmával 480 diák ismerhette meg tőlem a legnagyobb környezetvédelmi problémákat, kihívásokat és ez erre felvázolt egyénileg is teljesíthető megoldásokat.

Dunakszi Baktay Ervin Gimnázium tornaterem
Baktay Ervin Gimnázium tornatermében tartottam meg az előadásaimat.

Nagyon nagy öröm volt számomra, hogy több százan voltak kiváncsiak az ez előadásaimra, amihez még hangosítás is kellett. Az előadásokat az iskola tornatermében rendezték meg, hogy mindenki beférjen.

Vicces volt látni, hogy elsőre sokaknak nem esett le ki az előadó? De amikor az előadásom közben bejátszottam pár korábbi TikTok videómat többen felzizentek vagy felnevettek, hogy „igen, őt ismerem”.

Amióta levágtam a szakállamat, kevesebben ismernek fel, szokniuk kell az új külsőmet, gondolom.

Ezúton is köszönöm a meghívást a Baktay Ervin Gimnáziumtól, nagyon jól éreztem magam.

Gyakran ismétlődő kérdések

Miért fontosak a zöld előadások a fiataloknak?

Ők a jövő generációja, akiknek a szemléletformálása elengedhetetlen a zöld jövő érdekében.

Hány éves kortól érdemes érzékenyítni az embereket a zöldre?

3 éves kortól apró érdekes játékokkal, előadásokkal érdemes már elkezdeni. Szerencsére több hasonlóban volt már részem.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Szia, én Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom, a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran, pacsi!

Articles: 198