Menü Bezárás

Környezetvédelmi oktatás 2021

Környezetvédelmi oktatás online és hagyományos módon többféle témában egyaránt igényelhető tőlem. Célom az interaktív szemléletformálás.

Több éve foglalkozom környezetvédelemmel és lakossági szemléletformálással. Az eltelt időben országosan több tucat előadást tartott, ahol rengeteg csillogószemű, a környezetvédelem iránt érdeklődő személlyel találkoztam. Így büszkén ajánlom minden magánszemély, vállalkozás vagy cég figyelmébe az általam kínált környezetvédelmi oktatási lehetőségeket, előadásokat.

Szebenyi Péter, környezetvédelmi előadó

Gyerekkorom óta érdekel a természet. Imádok kirándulni, kertészkedni. Több mint 10 éve környezetmérnökként végeztem és több évnyi komoly civil szervezeti munka van mögöttem. Az eltelt évtizedekben megszerzett tudásomat előadások, oktatások formájában térítés ellenében bocsátom az emberek rendelkezésére.

Környezetvédelmi oktatás típusai

Különböző igényekhez igazítva vállalom az online oktatásokat, előadások.

Online előadás

Az internet adta lehetőségeket kihasználva online térben tartott előadások megtartását vállalom.

Hagyományos

Az igénylő által biztosított helyszínen megrendezésre kerülő előadás kivetítővel rendelkező hagyományos előadás tartását vállalom.

Környezetvédelmi oktatás választható témái

környezetvédelmi oktatás

Hulladékmentes előadás a zero waste jegyében

Hulladékmentes előadás interaktív megtartását vállalom a zero waste életmód jegyében, akár online is. Célom, hogy a háztartások hulladéktermelése csökkenjen.

komposztálás előadás

Hogyan komposztáljunk? – előadás

A lakossági hulladéktermelés 20-30%-át adja a zöldhulladék, amit legtöbb esetben a kommunális kukában végzi. Célom, hogy minél szélesebb körben terjedjen el.

faultetes-szabalyai-ultess-fat

Faültetési előadás, hogy zöldebb bolygón élhessünk!

A klímaváltozás korában a faültetés fontossága az egyik napról a másikra felértékelődött. A faültetés

oko influencer

Hogyan gyűjtsünk szelektíven – előadás

A szelektív hulladékgyűjtés szabályai egyszerűbbek, mint elsőre gondolnánk, de sokaknak még a mai napig komoly fejtörést okozhat ez a környezettudatos tevékenység.

Korábbi előadásaim

Bízom együttműködésünk és a környezetvédelem sikerében.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!