Menü Bezárás

Környezetvédelmi előadás: interaktívan mindenkinek!

Környezetvédelmi előadás interaktív megtartását vállalom, mint környezetvédelmi szakértő. Célom a környezetvédelem népszerűsítése Magyarországon.

Az utóbbi években a magyarországi médiájában én voltam a leggyakrabban szereplő civil környezetvédelmi szakértő, akit rendre a legnézettebb televízió csatornák (RTL Klub, Tv2), vagy online hírlapok (index.hu, hvg.hu) kérték fel arra, hogy véleményt mondjak több környezetvédelmi témában is.

Rendszeres szereplő vagyok "környezetvédelmi influencerként" a magyarországi médiában.
Rendszeres szereplő vagyok “környezetvédelmi influencerként” a magyarországi médiában.

Mindez köszönhető az általam vezetett környezetvédelmi szervezet, a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány létrehozásának, illetve a szakmai munkámnak, amit a hulladekvadasz.hu-n, illetve más hírportálokon, mint külsős újságíró végeztem. Továbbá rendszeresen tartok országosan offline és online előadásokat. Ez egyben hatalmas megtiszteltetés, illetve hatalmas felelősség is, hiszen fontos az embereket a lehető legpontosabban, leghitelesebben, elfogultság nélkül tájékoztatni az adott szakmai és közösségi témáról.

A komposztálással kapcsolatos szakmai előadásom egy multicég képzési napján.
A komposztálással kapcsolatos szakmai előadásom egy multicég képzési napján.

Az említett évek alatt hatalmas tudást és hozzáértést szereztem:

  • magyarországi és általános hulladékgazdálkodási;
  • globális és hazai környezetvédelmi;
  • közösségi önkéntességi;
  • közösségi média marketing;
  • szervezetépítési és szervezetvezetési témákban;
  • Továbbá zero waste és a zöld marketing.

Célom, hogy a megszerzett ismeretanyagokat minél több emberhez eljuttassam és ezáltal minél többen vegyenek részt a környezetvédelemben lakossági és céges oldalról egyaránt.

Környezetvédelmi szakmai előadót keresel? Válassz engem! Hogy miért? Megmutatom!

Már több ízben adtam elő Magyarország több pontján is, amikből külön kiemelném az Interreg Magyarország-Horvátország határon átnyúló program keretében megvalósuló „EcoSmartCities” ökológiailag okos és fenntartható városok című Projekten keretein belül tartott a Fenntartható hulladékgazdálkodás témájában tartottak előadásomat.

Környezetvédelmi influencerként a Zalaegerszegi EcoSmarCities konferencián adtam elő. / Fotó: zeg.tv
Környezetvédelmi influencerként a Zalaegerszegi EcoSmarCities konferencián adtam elő. / Fotó: zeg.tv

A környezetvédelem, hulladékgazdálkodás témája mellett a cégek úgynevezett zöldítésével, fenntarthatóbbá tételével és zöld marketingjével is foglalkozom. Több előadást tartottam már Zöld marketing témában..

Marketing a környezetvédelemben? Eladásom zöld marketingről / Fotó: Green and Care – Lifestyle
Marketing a környezetvédelemben? Eladásom zöld marketingről / Fotó: Green and Care – Lifestyle

Mindezek mellett több egyetemen (Corvinus, Elte ÁJK, BGE), környezetvédelmi eseményen voltam szakmai előadó környezetvédelmi témákban. Ezekről bővebben Kapcsolat oldalamon lehet tájékozódni.

Vallom azt, hogy a környezetvédelem a jövőnk záloga, ami nélkül se nekünk, se a jövő öko-nemzedékének nincs jövője.

Ezért is nagy örömmel állok rendelkezésére környezetvédelmi előadás témájában közintézmények, cégek, illetve magánrendezvények eseményszervezőinek.