Környezetvédelmi szolgáltatás a zöldebb jövőért!

Számos környezetvédelmi szolgáltatás létezik, de amit én ajánlok az a gyakorlatias gondolkodás mód, ami ötvözi a fenntarthatóság és a zöld marketing témakörét. Keress bizalommal és építsünk együtt zöldebb jövőt!

Több éve foglalkozom lakossági edukációval, cégek, vállalatok zöldítésével. Mindkét esetben nagyon sokat tanultam az emberek viselkedéséről vagy éppen az online tartalom fogyasztásukról. Így könnyedén, ahogy ezt a cikket most te is olvasod:

el tudok jutni az emberekhez.

Ennek az az oka, hogy rengetek olyan tudást megszereztem, ami nemcsak a környezetvédelmet érinti és az azt követő jogszabályok, hanem megtanultam az internet nyelvén (például keresőoptimalizálni). Mindezeket, az így megszerzett tudást beépítettem a környezetvédelmi szolgáltatásaim tekintélyes listájában. Igény esetén mindegyik elemet külön-külön is lehet értelmezni, igényelni.

Környezetvédelmi szolgáltatás

A további részletekért a lentebb látható zöld szolgáltatások mindegyike külön-külön is kattintható.

Bemutatkozás

Szebenyi Péter vagyok környezetvédelemmel és online marketing tanácsadással és menedzsmenttel foglalkozom.

Környezetmérnökként végeztem, több éves szakmai tapasztalataim van, de az utóbbi években hatalmas szakmai tudást szereztem az online marketing piacán, szervezetfejlesztésben, kampánystratégiák meghatározásában (szakmai önéletrajz) és mindemellett egy többszörösen díjazott környezetvédelmi szervezetet vezetek, a JÖN Alapítványt.

Zöld marketing tanácsadás és oktatás

Online marketing tanácsadás

Zöld marketing – offline és online

A Zöld marketing és a környezetvédelmi szakmai tapasztalataim segítségével elősegítem a vállalkozásod ökológiai fenntarthatóságának növelését, amit üzletileg is profitábilissá teszek.

Keresőoptimalizálás google seo

Google keresőoptimalizálás – Technikai SEO

A jó kulcsszavakkal a tartalmad is előrébb kerülhet a keresési találatok között és így többletköltség nélkül növelhető a weboldal látogatóinak a száma. Enélkül szinte láthatatlan vagy a keresőrendszerek számára. Segítek, hogy ebben is fejlődj. Keres bizalommal, keresőoptimalizálásra fel!

tartalomkeszites

Tartalomkészítés – cikkírás

Nincs időd, energiád több száz karakteres cikkek készítéséhez? Vállalom cikkek készítését, átszerkesztését és külső szerkesztői feladatokat ellátását és tanácsadást.

Wordpress weboldal készítés

WordPress weboldal készítés

WordPress honlap készítést és fejlesztést vállalok kezdve a honlap tárhelyének, domain nevének a megvásárlásának a lebonyolításától egészen a teljes honlap elkészítéséig. A korábban említett SEO szerinti szabályokra alapozva, optimalizálva készítem el a kíván honlapokat.

Kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás

Ha eltanulod a kulcsszókutatás csínját-bínját, akkor talán örökre véget vethetsz az ihlettelenségnek, sőt olyan cikkeket írhatsz, amikre tényleg nagy igény van.

Környezetvédelmi szolgáltatás a zöldebb jövőért! 1

Linképítés

Linképítés egy olyan folyamat, amikor visszacsatolásokat kapsz más elismert vagy elismertebb oldalaktól, hogy jó a tartalmad.

Közösségi média menedzsment

A zöld online marketing kiemelt terepe a közösségi média, ahol ha nem vagy jelen szinte nem is létezel.

Közösségi média marketing és menedzselés

Ma már, ha nem vagy jelen a vállalkozásoddal a közösségi médiában, akkor az olyan mintha nem is léteznél. Segítek a közösségi média hálózatod felépítésében karbantartásában. Területek: Instagram, Youtube, Tiktok, Facebook.


Környezetvédelmi tanácsadás és oktatás

Cégzöldítés - a Fenntarthatóság útján

Vállalkozás zöldítés a fenntarthatóság jegyében

Célom, hogy segítséget adjak, hogy céged költséghatékonyabban, hulladékmentesen, felesleges energiapazarlás nélkül működjön. Eszközeim: elemzés, tanácsadás, projekt megvalósítás. Az ár előzetes felmérés alapján.

influencer marketing

Influenszer marketing a környezetvédelem jegyében

Az Influenszer marketing napjaink legnépszerűbb reklám eszköze, aminek a témáimból leginkább a környezetvédelem hiányzik. Célom, hogy ezen változtassak.

hulladékmentes-előadás

Zöld oktatás – környezetvédelemről csak lazán

Vállalom vállalkozások, cégek, iskolák, közintézmények részére többféle interaktív előadás, környezetvédelmi oktatás megtartását, akár online is. Témák: környezetvédelem, kertészkedés, komposztálás, hulladék újrahasznosítás, hulladékmentesség, zöld marketing.

Újrahasznosítható műanyagok fajtái

Környezetvédelmi tanácsadás vállalkozások számára

Segítek környezetvédelmi újítások bevezetésében, termelési folyamatok környezetbaráttá való átalakításában, zöld megoldások alkalmazásában a céges tevékenységeknél, illetve felkészítők tartását is vállalom vállalkozások és civilek számára egyaránt.


Támogatás a környezetvédelem népszerűsítéséért

Egy cigicsikkszedési versenyen a budapesti Duna-parton.

Nincs időd a környezetvédelemre? – Támogass engem!

Támogass engem a célom elérésében, hogy a környezetvédelem ne csak egy lesajnált, harmadlagos dolog legyen az emberek életében. További részletek a Támogatás oldalamon.