Menu Close

Előadásom a Budafok-Tétény Ipartestület számára

Budafok-Tétény Ipartestület

A Budafok-Tétény Ipartestület felkért arra, hogy tartsak egy az otthon hozzáférhető energiatakarékos és környezetvédelmi megoldások egy előadást.

A megtisztelő felkérésnek eleget téve egy általános előadást tartottam a megjelenteknek október 6-án, Budafokon, ami Budafok-Tétény Ipartestület Youtube csatornáján elérhető.

Budafok-Tétény Ipartestület bemutatása

Az ipartestület a Budapest XXII. kerület vállalkozóinak önkéntes alapon létrejött, egyesületi formában működő szervezete, aminek a fő célja, hogy Budafok-Tétény gazdaságát fellendítsék, a kisvállalkozásokat segítsék. A közel száz fős tagsággal rendelkező Ipartestület tevékenységét öttagú Elnökség irányítja. Az Elnökség munkáját Felügyelő Bizottság és Etikai Bizottság segíti. További részletek az Ipartesület honlapján.

Előadás margójára

Mindig nagy öröm számomra a lakossági edukáció mellett cégeknek és a cégek dolgozóinak tartani környezetvédelmi, fenntarthatósággal kapcsolatos előadásokat. Úgy gondolom, hogy a lakosságot, illetve a cégeket, vállalatokat párhúzamosan egyszerre kell edukálni. Szerintem csak így érhetünk el szemléletformálási oldalon igazán nagy eredményeket.

Többek közt erről is írtam a környezetvédelem címszó alatt írt cikkemben.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!