Előadásom a Budafok-Tétény Ipartestület számára

A Budafok-Tétény Ipartestület felkért arra, hogy tartsak egy az otthon hozzáférhető energiatakarékos és környezetvédelmi megoldások egy előadást.

A megtisztelő felkérésnek eleget téve egy általános előadást tartottam a megjelenteknek október 6-án, Budafokon, ami Budafok-Tétény Ipartestület Youtube csatornáján elérhető.

Budafok-Tétény Ipartestület bemutatása

Az ipartestület a Budapest XXII. kerület vállalkozóinak önkéntes alapon létrejött, egyesületi formában működő szervezete, aminek a fő célja, hogy Budafok-Tétény gazdaságát fellendítsék, a kisvállalkozásokat segítsék. A közel száz fős tagsággal rendelkező Ipartestület tevékenységét öttagú Elnökség irányítja. Az Elnökség munkáját Felügyelő Bizottság és Etikai Bizottság segíti. További részletek az Ipartesület honlapján.

Előadás margójára

Mindig nagy öröm számomra a lakossági edukáció mellett cégeknek és a cégek dolgozóinak tartani környezetvédelmi, fenntarthatósággal kapcsolatos előadásokat. Úgy gondolom, hogy a lakosságot, illetve a cégeket, vállalatokat párhúzamosan egyszerre kell edukálni. Szerintem csak így érhetünk el szemléletformálási oldalon igazán nagy eredményeket.

Többek közt erről is írtam a környezetvédelem címszó alatt írt cikkemben.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 193