Menü Bezárás

Európai Hulladékcsökkentési Hét – Online előadás

2020. november 21-29. között kerül megrendezésre az Európai Hulladékcsökkentési Hét, mely alkalmából online előadás(ok) megtartását vállalok több hulladékgazdálkodást érintő témában is.

Európai-Hulladékcsökkentési-hét-online-előadás

A kezdeményezés még 2009-ben indult el először, ahol a résztvevő országokban egy héten keresztül környezetünkért tenni akaró emberek saját ötleteikkel hívják fel a figyelmet a lakossági hulladék csökkentésére, a hulladék keletkezésének megelőzésére, a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára és az újrahasználatra.

Európai Hulladékcsökkentési hét kapcsán választható előadások


hulladékmentes-előadás

Hulladékmentes előadás a zero waste jegyében

Hulladékmentes előadás interaktív megtartását vállalom a zero waste életmód jegyében, akár online is. Célom, hogy a háztartások hulladéktermelése csökkenjen.
komposztálás előadás

Komposztálási előadás a zöldhulladék újrahasznosításáért!

A lakossági hulladéktermelés 20-30%-át adja a zöldhulladék, amit legtöbb esetben a kommunális kukában végzi. Célom, hogy minél szélesebb körben terjedjen el.
faultetes-szabalyai-ultess-fat

Faültetési előadás, hogy zöldebb bolygón élhessünk!

A klímaváltozás korában a faültetés fontossága az egyik napról a másikra felértékelődött. A faültetés
oko influencer

Hogyan gyűjtsünk szelektíven – előadás

A szelektív hulladékgyűjtés szabályai egyszerűbbek, mint elsőre gondolnánk, de sokaknak még a mai napig komoly fejtörést okozhat ez a környezettudatos tevékenység.

Korábbi előadásaim


Hagyományos előadásaim


Online előadásaim

Bízom együttműködésünk és a környezetvédelem sikerében. Az alábbi űrlap kitöltésével lehet felvenni velem a kapcsolatot.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!