Wasterevolution konferencia vendége voltam

A Wasterevolution konferencia vendége lehettem 2021. november 9-én megrendezett, a „Bolygó: a végtelenbe és tovább” kerekasztal-beszélgetésén.

Az idei esemény a fenntartható életmód, a fenntarthatóság mellett a jövőbe tekintést tűzte ki céljául. A meghívott neves vendégek közreműködésével többféle platfomon keresztül juthattak információhoz az eseményen megjelent vendégek.

Wasterevolution konferencia és a jövő

Én a délelőtti időszakban, 11 órai kezdettel szerepeltem a „Bolygó: a végtelenbe és tovább” – című beszélgetésen, ahol több ismert személy és szervezet képviselőjével ülhettem egy kerekasztalnál.

Fenntarthatósági konferencia
Fenntarthatósági Wast konferencia kerekasztal-beszélgetésén én középen. / Fotó: Pozsonyi Roland

A konferencián a beszélgetőpartnereim voltak:

  • Sódar Gabriella (Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány),
  • Ferenczi Attila (RECOBIN – alapító, ügyvezető),
  • Jenei Dávid (Solar Decathlon, ÉMI).

Én mint környezetvédelmi influenszer, a Klímapolitikai Intézet munkatársaként vettem részt a kerekasztalon.

Fenntarthatóság fontosságáról beszéltem.
Fenntarthatóság fontosságáról is beszéltem. / Fotó: Pozsonyi Roland

Ezúton is köszönöm az esemény szervezőinek, a Hybrid Artnak és a Greendex.hu-nak a megtisztelő meghívást. Bízom benne, hogy jövőre ismét találkozunk.

Eseményről a legfontosabb tudnivalók!

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 194