Internet Hungary 2022: TikTok a környezetvédelem új eszköze

Olyan megtiszteltetés ért, hogy az Internet Hungary 2022 – Az üzleti konferencián tarthattam edukatív előadást a TikTok felhasználási lehetőségeiről.

Közel négy éve vagyok regisztrált TiKTok felhasználó, de „csak” 2 éve vagyok TikTok tartalomgyártó. Ez idő alatt közel 600 videót készítettem, több száz milliós megtekintést értem el, illetve több mint 100000 TikTok követővel büszkélkedhetem. Így elmondhatom magamról, hogy a platformot már jó ideje használom, figyelem és vizsgálom.

TikTok a környezetvédelem új eszköze

Ez volt az előadásom címe (részletek és leírás az esemény honlapján), ahol bemutattam hogyan tudjuk edukatív célokra is felhasználni az elsősorban szórakozási célokból használt applikációt.

Tiktok környezetvédelem eszköz
TikTok a környezetvédelem eszköze című előadásom plakátja

Internet Hungary 2022

Aki ismer az tudja, hogy mindig nézem, keresem az újabb lehetőségeket, ahol a környezetvédelem fontosságát tudom hirdetni, népszerűsíteni. Ilyen nagyszerű lehetőség volt az Internet Hungary 2022 – az üzleti konferencia is, ahol eleget téve a felkérésnek külön prezentációban, közel 20 percben egy dinamikus, laza, de szakmailag helytálló előadást tartottam a TikTok zöld felhasználási lehetőségeiről.

Számomra a TikTok egy eszköz, amivel minél minél több embert tudok ösztönözni a tudatosabb életmódra.

A tapasztalataimat az utóbbi évekre visszamenőleg gyűjtöttem csokorba, mint zöld marketing szakember, illetve környezetvédelmi influenszerként hogyan látom a TikTokban rejlő lehetőségeket.

Az Internet Hungary 2022 véleménye

A szervező Facebook oldalán az alábbi beszámoló jelent meg az előadásomról.

Internet Hungary 2022: TikTok a környezetvédelem új eszköze 1

Forrás: Internet Hungary 2022 facebook oldal

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Szia, én Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom, a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran, pacsi!

Articles: 198