A 100000 TikTok követő – Köszönöm

100.000 TikTok követő, ennyien és még többen követnek már a rövid videókról ismert videómegosztón, ahol én zöld edukatív videókat osztok meg.

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a követést, nagyon megtisztelő. De külön köszönöm azoknak is, akik időt és energiát szánnak azoknak a praktikának az elsajátítására, amit a kis TikTok videóimban hirdetek.

100.000 TikTok követő

Ez a szám közel két év alatt jött össze, sok befektetett munka és idő eredményeként. Rám jellemzően egyedi és precíz módon, kerülve a trendek követését, de a lehetőségekhez mérten szórakoztató formában. Szeretek egyedi lenni, ami sok esetben rengeteg időt vesz igénybe. A 100 TikTok követő megköszöni videóm közel 7 órányi munkába került és lentebb tekinthető meg.

tiktok környezetvédelem követő
Kattints a képre és nézd meg a 100.000 követőnek szóló köszönöm videómat.

A környezetvédelem egy szerteágazó dolog. Én alapvetően az egészségem védelme miatt kezdtem el vele foglalkozni, hogy minél egészségesebb környezetben, zöldebb világban élhessek, s élhessünk. Több éve foglalkozom lakossági és céges edukációval, de a céljaim mit sem változtak:

A környezetvédelem ma már nem trend, hanem cél!

A TikTok csatornámon a zöld témát többféleképpen közelítem meg, kezdve a hagyományos edukatív tartalmakkal, amit a mindennapokban lehet használni, egészen a bonyolultabbakig. Nemcsak a hulladékgazdálkodási témákat (például szelektív hulladékgyűjtés szabályai), hanem a kertészkedés, a természet szeretetét is igyekszem bevonni a repertoáromba.

100000 TikTok követő visszajelzései

Én a legtöbb tartalomgyártóhoz képest eddigi tapasztalataim szerint alig kapok negatív visszajelzést, a trollok is elkerülnek és a videóm kommentmezőjében főként dicsérő, támogató hozzászólásokat kapok. Ez utóbbi különösen megtisztelő.

TikTok a környezetvédelem új eszköze

Többek között erről adtam elő az Internet Hungary 2022 – Az üzleti konferencián, nagy örömömre hatalmas sikerrel. Az eseményen is elmondtam, hogy minden lehetőséget megragadok arra, hogy a környezetvédelem, a környezettudatos életmód lehetőségeit hirdessem.

Gyakran ismétlődő kérdések

Milyen néven vagyok megtalálható a TikTokon?

Furcsa egy kérdés, de többször megkaptam már: „Szebenyi Péter” néven vagyok megtalálható.

Milyen videóim vannak zöld témában?

Környezetvédelmi, edukatív: például szelektív hulladékgyűjtés, kertészkedési tippek-trükkök, de zöld appokat is bemutatok rendszeresen.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 189