Menu Close

A 100000 TikTok követő – Köszönöm

tiktok követő

100.000 TikTok követő, ennyien és még többen követnek már a rövid videókról ismert videómegosztón, ahol én zöld edukatív videókat osztok meg.

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a követést, nagyon megtisztelő. De külön köszönöm azoknak is, akik időt és energiát szánnak azoknak a praktikának az elsajátítására, amit a kis TikTok videóimban hirdetek.

100.000 TikTok követő

Ez a szám közel két év alatt jött össze, sok befektetett munka és idő eredményeként. Rám jellemzően egyedi és precíz módon, kerülve a trendek követését, de a lehetőségekhez mérten szórakoztató formában. Szeretek egyedi lenni, ami sok esetben rengeteg időt vesz igénybe. A 100 TikTok követő megköszöni videóm közel 7 órányi munkába került és lentebb tekinthető meg.

tiktok környezetvédelem követő
Kattints a képre és nézd meg a 100.000 követőnek szóló köszönöm videómat.

A környezetvédelem egy szerteágazó dolog. Én alapvetően az egészségem védelme miatt kezdtem el vele foglalkozni, hogy minél egészségesebb környezetben, zöldebb világban élhessek, s élhessünk. Több éve foglalkozom lakossági és céges edukációval, de a céljaim mit sem változtak:

A környezetvédelem ma már nem trend, hanem cél!

A TikTok csatornámon a zöld témát többféleképpen közelítem meg, kezdve a hagyományos edukatív tartalmakkal, amit a mindennapokban lehet használni, egészen a bonyolultabbakig. Nemcsak a hulladékgazdálkodási témákat (például szelektív hulladékgyűjtés szabályai), hanem a kertészkedés, a természet szeretetét is igyekszem bevonni a repertoáromba.

100000 TikTok követő visszajelzései

Én a legtöbb tartalomgyártóhoz képest eddigi tapasztalataim szerint alig kapok negatív visszajelzést, a trollok is elkerülnek és a videóm kommentmezőjében főként dicsérő, támogató hozzászólásokat kapok. Ez utóbbi különösen megtisztelő.

TikTok a környezetvédelem új eszköze

Többek között erről adtam elő az Internet Hungary 2022 – Az üzleti konferencián, nagy örömömre hatalmas sikerrel. Az eseményen is elmondtam, hogy minden lehetőséget megragadok arra, hogy a környezetvédelem, a környezettudatos életmód lehetőségeit hirdessem.

Gyakran ismétlődő kérdések

Milyen néven vagyok megtalálható a TikTokon?

Furcsa egy kérdés, de többször megkaptam már: „Szebenyi Péter” néven vagyok megtalálható.

Milyen videóim vannak zöld témában?

Környezetvédelmi, edukatív: például szelektív hulladékgyűjtés, kertészkedési tippek-trükkök, de zöld appokat is bemutatok rendszeresen.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!