Jelenlét a videómegosztókon – előadásom az Internet Hungary 2023-on

Ismét ott lehettem az idén 24. alkalommal megrendezett Internet Hungary 2023 konferenciáján, ahol szakmai előadást tarthattam „Jelenlét a videómegosztókon” címmel.

Tavalyi előadásom alkalmával a TikTok a környezetvédelem új eszköze címmel mutattam be az akkor még újdonságnak számító platform lehetőségeit, kiélezve a természetvédelmi szempontok szerint, mint zöld marketing szakemberként.

Jelenlét a videómegosztókon - előadásom az Internet Hungary 2023-on 1

Internet Hungary 2023

Az idei előadásom alkalmával bemutattam, mint környezetvédelmi influenszer, zöld marketing szakember:

  • a videózásra használható platformokat,
  • a videós brandépítés (személyes és céges) lehetőségeit,
  • emellett új innovatív eszközt is ismertettem (app filterek).

Természetesen mindezek mellett nem maradhatott ki egy csipetnyi fenntarthatóság, környezetvédelem és esg az előadásom repertoárjából sem.

A megtisztelő felkérést ezúton is köszönöm Csermely Ákosnak, illetve a nagyszerű műsorvezetést Szily Nórának. A megszokott magas színvonal mellett az idei Internet Hungary tényleg nagyon ott volt.

Internet Hungary 2023 alternatív
Internet Hungary 2023 alternatív borítóképem

Köszönöm, hogy ott lehettem!

Képek forrása: internethungary.com

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 195