Menu Close
Linktree 1

Szebenyi Péter – Linktree

Köszöntelek a honlapomon! Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer, zöld marketing szakember.

Nézd meg mivel foglalkozom!

Interaktív szemléletformáló
előadások tartása

Több éve országosan lakossági és céges edukatív, szemléletformáló előadásokat tartok, olykor-olykor akár több száz főnek is, ami egy nagyon megtisztelő és örömteli feladat számomra.

Klímaváltozás előadás

Itt éppen több mint 300 fiatalnak tartottam zöld előadást.

Nézd meg a gombra kattintva a részleteket.

TikTok tanfolyam és videókészítési képzés

Több éve sikeresen készítek „TikTok formátumú” videókat és most szeretnék segíteni neked, és vállalkozásodnak abban, hogy a TikTokon te is sikeres legyél.

Linktree 2

Részletek a zoldmarketing.com oldalamon.

Online marketing és
keresőoptimalizálás.

A környezetvédelmi tevékenységem mellett online szakembernek is mondhatom magam, aki weboldalakat készít, azokat keresőoptimalizálja, illetve cégeket tesz fenntarthatóbbá.

Környezetvédelmi tanácsadás
- Zöld marketing

Környezetvédelmi tanácsadás – Zöld marketing

Részletek a zoldmarketing.com oldalamon.

Zöld edukatív videótartalom készítése

Szeretek kreatívkodni és a videózás számomra egy ilyen elfoglaltság. Emiatt egyedül már több éve videózok Youtube-on, TikTokon egyaránt. Nézd meg a Youtube készített összefoglaló videómat az általam készített videókról és zöld tevékenységemről.

Zöld hírlevél

Iratkozz fel az általam indított zöld hírlevélre, ahol minden vasárnap egy helyen a hét legérdekesebb, legfontosabb zöld hírei, eseményei, környezettudatos megoldásai, illetve zöld vállalkozási ötleteket is összegyűjtök benne.

zöld hírlevél erdő mező

TÁMOGATÁS MÉG TÖBB ZÖLD TARTALOMÉRT!

Videókat készítek a TiKTokra, Youtube-ra, Youtube Shorts-ra, illetve cikkeket a Zöld blogomra, mellette a hetente megjelenő Zöld hírlevelet szerkesztem, mindezt szabadidőmben Elérhetőségek lent!.

Úgy látom mindezekre igény van, ezért kérem a támogatásotokat! Több évre visszanyúló hiteles és hasznos zöld tevékenység van a hátam mögött. Szeretném mindezt minél jobban és minél több idő ráfordításával végezni.

Támogatási lehetőségekről a Patreon oldalamon olvashatsz.

PayPal támogatás

Linktree 3