Menu Close
Linktree 1

Szebenyi Péter – Linktree

Köszöntelek a honlapomon! Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influencer, zöld marketing szakember.

Nézd meg mivel foglalkozom:

Interaktív szemléletformáló előadások tartása.

Klímaváltozás előadás

Több éve országosan lakossági és céges edukatív, szemléletformáló előadásokat tartok, olykor-olykor akár több száz főnek is, ami egy nagyon megtisztelő és örömteli feladat számomra. Nézd meg a gombra kattintva a részleteket.


Vállalkozás zöldítés, online marketing, keresőoptimalizálás.

Linktree 2

A környezetvédelmi tevékenységem mellett online szakembernek is mondhatom magam, aki weboldalakat készít, azokat keresőoptimalizálja, illetve cégeket tesz fenntarthatóbbá. Részletek a zoldmarketing.com oldalamon.


Olvasd el környezetvédelemmel kapcsolatos cikkeimet a Zöld blogomon.

Szeretek írni – nem csak a keresőoptimalizálás miatt – ezért külön edukatív zöld blogot is indítottam a személyes honlapomon, ahol zöld tippek-trükkök mellett kerti tanácsokat is osztok meg veletek.


Zöld edukatív videótartalom készítése

Szeretek kreatívkodni és a videózás számomra egy ilyen elfoglaltság. Emiatt egyedül már több éve videózok Youtube-on, TikTokon egyaránt. Nézd meg a Youtube készített összefoglaló videómat az általam készített videókról és zöld tevékenységemről.


Iratkozz fel a Zöld hírlevélre!

Iratkozz fel az általam indított zöld hírlevélre, ahol minden vasárnap egy helyen a hét legérdekesebb, legfontosabb zöld hírei, eseményei, környezettudatos megoldásai, illetve zöld vállalkozási ötleteket is összegyűjtök benne.


További részletek a zöld tevékenységeimről

Igyekszem példát mutatni, nem a magamutogatás ösztönöz, hanem a példamutatás és bízom benne, hogy a jó példa ragadós. Mindezről bővebben a honlapomon az “Ezt teszem én a környezetért” című gombra kattintva.


TÁMOGATÁS MÉG TÖBB ZÖLD TARTALOMÉRT!

Videókat készítek a TiKTokra, Youtube-ra, Youtube Shorts-ra, illetve cikkeket a Zöld blogomra, mellette a hetente megjelenő Zöld hírlevelet szerkesztem, mindezt szabadidőmben (Elérhetőségek lent!).

Úgy látom mindezekre igény van, ezért kérem a támogatásotokat!

Több évre visszanyúló hiteles és hasznos zöld tevékenység van a hátam mögött.

Szeretném mindezt minél jobban és minél több idő ráfordításával végezni.

Támogatási lehetőségekről a Patreon oldalamon olvashatsz.

PayPal támogatás

Linktree 3

Kövess be további zöld tartalmakért!

Ezeken a közösségi felületeken vagyok jelen és mindegyikre más és más tartalmakat készítek.

Találkozzunk ott is!