Linktree

Köszöntelek a honlapomon! Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer, zöld marketing szakember.

Szebenyi Péter logó
Nézd meg mivel foglalkozom!

Interaktív szemléletformáló
előadások tartása

Több éve országosan lakossági és céges edukatív, szemléletformáló előadásokat tartok, olykor-olykor akár több száz főnek is, ami egy nagyon megtisztelő és örömteli feladat számomra.

Klímaváltozás előadás

Itt éppen több mint 300 fiatalnak tartottam zöld előadást.

Nézd meg a gombra kattintva a részleteket.

TikTok tanfolyam és videókészítési képzés

Több éve sikeresen készítek „TikTok formátumú” videókat és most szeretnék segíteni neked, és vállalkozásodnak abban, hogy a TikTokon te is sikeres legyél.

Linktree 1

Részletek a zoldmarketing.com oldalamon.

Online marketing és
keresőoptimalizálás.

A környezetvédelmi tevékenységem mellett online szakembernek is mondhatom magam, aki weboldalakat készít, azokat keresőoptimalizálja, illetve cégeket tesz fenntarthatóbbá.

Környezetvédelmi tanácsadás
- Zöld marketing

Környezetvédelmi tanácsadás – Zöld marketing

Részletek a zoldmarketing.com oldalamon.

Zöld edukatív videótartalom készítése

Szeretek kreatívkodni és a videózás számomra egy ilyen elfoglaltság. Emiatt egyedül már több éve videózok Youtube-on, TikTokon egyaránt. Nézd meg a Youtube készített összefoglaló videómat az általam készített videókról és zöld tevékenységemről.

Zöld hírlevél

Iratkozz fel az általam indított zöld hírlevélre, ahol minden vasárnap egy helyen a hét legérdekesebb, legfontosabb zöld hírei, eseményei, környezettudatos megoldásai, illetve zöld vállalkozási ötleteket is összegyűjtök benne.

zöld hírlevél erdő mező

TÁMOGATÁS MÉG TÖBB ZÖLD TARTALOMÉRT!

Videókat készítek a TiKTokra, Youtube-ra, Youtube Shorts-ra, illetve cikkeket a Zöld blogomra, mellette a hetente megjelenő Zöld hírlevelet szerkesztem, mindezt szabadidőmben Elérhetőségek lent!.

Úgy látom mindezekre igény van, ezért kérem a támogatásotokat! Több évre visszanyúló hiteles és hasznos zöld tevékenység van a hátam mögött. Szeretném mindezt minél jobban és minél több idő ráfordításával végezni.

Támogatási lehetőségekről a Patreon oldalamon olvashatsz.

PayPal támogatás

[wpedon id=2733]