Példakép lettem a balatonfűzfői diákok szemében

Példakép lettem a környezetvédelmi elhivatottságomért a balatonfűzfői Öveges Technikum diákjai szemében, ami számomra végtelenül megtisztelő.

Hogyan lettem példakép?

2023. tavaszán olyan megkeresést kaptam az iskola egyik tanárjától, hogy a helyi diákok egy fenntarthatósági versenyre készítenek egy weboldalt, amin engem mint példakép tüntetnének fel.

Természetesen azonnal igent mondtam a felkérésre, mert különösen megtisztelő.

Az iskola tanulói kereskedő szakos, 10. évfolyamos sajátos nevelési igényű (SNI) diákok, akik az említett pályázatra egy úgynevezett „okoskuka” projekttel jelentkeztek. A feladat az volt, hogy létre kellett hozniuk egy a fenntarthatóságot népszerűsítő és előre vivő vállalkozást.

Sok sikert kívánok a diákok számára a versenyen való szerepléshez.

Az elkészült weboldal a korosikiara77.wixsite.com internetes címen elérhető.

Frissítés (2023.05.10.)

A legújabb információim szerint a diákok bejutottak az országos legjobb tízbe. Most 1 hónapot kaptunk felkészülni a megmérettetésre.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 194