Menu Close

Ridikül női talk-show férfi meglepetésvendége voltam

ridikül meglepetésvendég férfi

A Ridikül meglepetésvendége voltam, ahol szerény személyem volt a téma. Ez engem is sokkolt. Na de, hogy is kerültem oda? Elmesélem!

Pár héttel ezelőtt olyan megtiszteltetés ért, hogy a Duna Televízión futó műsor szerkesztői felkerestek azzal az ötlettel, hogy szívesen bemutatnák a JÖN Alapítvánnyal kapcsolatos tevékenységemet és a környezetvédelmi influencer személyemet a nézőiknek. Mindezek után egy előzetes találkozóra hívtak, ahol elbeszélgettünk rólam, terveimről és a műsorban való szereplésemről is.

Dióssy Klári a Ridikül műsorvezetője kérdezgeti a megjelent ismeretlen angyalokat. / Fotó: Ridikül facebook oldal
Dióssy Klári a Ridikül műsorvezetője kérdezgeti a megjelent ismeretlen angyalokat. / Fotó: Ridikül facebook oldal

A női talk-show felvétele az MTVA egyik Kunigunda utcai stúdiójában került felvételre, ahol én az úgymond „surranó” bejáraton érkeztem. Mindezt azért, hogy a három női vendég mit sem sejtsen ki lesz a 4. meghívott, az úgynevezett meglepetésvendég. A Ridikül talk-show műsorvezetője a megszokott módon Dióssy Klári volt, aki érdekes kérdéseket tett fel a megjelenteknek és később nekem is a műsor második felében.

A műsor meghívott vendégek, „Ismeretlen angyalai”:

  • Horváthné Illés Barbara, a Csillagház Általános Iskola intézményvezetője. Az iskolában halmozottan sérült gyerekekkel foglalkoznak,
  • Sipos Melinda, Budapest első csomagolásmentes boltjának tulajdonosa,
  • Prockl Amanda, a Kutyaovi Állatvédő Egyesület vezetője.

Sőt, azóta még egyszer voltam Ridikül női talks-show meglepetésvendége.

2020. tavaszi adása, a „Természetesen egyszerű!” – címet kapta, amiben a környezetvédelem kapott főszerepet a meghívott vendégek mellett:

  • Kump Edina, környezetkutató
  • Mengyán Eszter, blogger, újságíró
  • Barcs Kata, színésznő

A női talks-show műsorvezetője természetesen most is Diósy Klári volt, aki – a bevezetőben elhangzottak szerint – mindig keresi az utakat, hogyan lehetne környezettudatosabb.

Én, mint meglepetésvendég csak ezek után jöttem, a műsor második felében, ahol arról faggadtak, hogyan lettem környezetvédelmi influencer.

Ridikül szemétszedő pálcika
A Ridikül műsorban a szemétszedő pálcika használati előnyeit is bemutattam.

Ekkor egy hosszas történetmesélésbe kezdtem, amikor elmondtam, hogy már gyerekkorom óta foglalkozom a természetvédelemmel, kertészkedem, vagy felhívom az emberek figyelmét a zöldebb gondolkodásra. Igaz, akkor még nem így hívták ezt a témát (spórolás, átgondolás). A műsor nagyszerű hangulatban telt, kiváló meghívott vendégekkel.

A női talks-show teljes adása visszanézhető a Ridikül Mediaklikk oldalán.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!