Menu Close

Miért lettem zöld influenszer? McMenemy Márknak adtam interjút | RadioCafé

Radiocafé Mcmenemy Márk

RadioCafé: Miért lettem zöld influenszer és hogyan lett a környezetvédelem az életem szerves része? Többek közt ezekre a kérdésekre adtam meg a választ McMenemy Márknak a Kávézó a világ végén című műsorán.

A környezetvédelem ma már nemcsak egy hobbi, hanem az emberiség jövőjének a záloga. Ennek érdekében az utóbbi 10 évben a lehetőségeimhez mérten minden követ megmozgatok annak érdekében, hogy a környezetünk megóvása minél nagyobb teret kapjon.

Miért lettem zöld influenszer? – RadioCafé 9.80

Az oka egyszerűbb, mint egy pofon: szinte senki sem foglalkozok tartalomkészítőként ezzel a fontos kérdéssel igazán hivatásszerűen. Sajnos a legtöbb influenszer/tartalomgyártó beállt a sorba és a fogyasztói társadalom hírnőkéveivé váltak. Minél több terméket reklámozva minél nagyobb fogyasztást generálva és ezáltal maguknak minél több bevételt. Való igaz, ez érthető, hiszen ebből élnek.

Influenszerként nemcsak terméket, hanem a környezetvédelmet is lehet népszerűsíteni!

Az én helyzetem viszont kicsit más, hiszen nem a hagyományos formában népszerűsítem az egyszerű, könnyen és nagyon olcsón vagy teljesen ingyen alkalmazható megoldásokat, hogy zöldebb kertünk, környezettudatosabb életmódunk legyen. Na, de erről bővebben az interjúmban, amit a RadioCafé műsorán hallható Kávézó a világ végén című műsorban hallgathatsz meg McMenemy Márkkal.

Hallgasd vissza az interjúmat a RadioCafé – Spotify oldalán!

Hallgatnál tőlem több rádiós podcast beszélgetést vagy csak tévében néznél vissza? Ha igen, akkor kattanj rá a média menüpontra

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!