Menü Bezárás

TikTok és a környezetvédelem

tiktok környezetvédelem

A TikTok közösségi platformján megjelent a környezetvédelem. Elindítottam ott a zöld csatornámat, ahol hasznos edukációs tartalmakkal segítem a felhasználókat.

Annak ellenére, hogy a felületen tátogós-éneklős és táncolós videók hódítanak, de az utóbbi időben egy új tudásmegosztó trend kezdett terjedni. Ennek hatására “csaptam a lovak közé” és elkezdtem tartalmakat készíteni.

Célom a TikTok felületén is a környezetvédelem népszerűsítése!

Jelenleg még a fiatalok körében leginkább felkapott alkalmazáson – talán – én vagyok az első, aki Magyarországon elsőként foglalkozik a környezetvédelemmel.

Miért éppen a TikTok?

Az utóbbi évtizedekben megjelent többféle közösségi médiai felület. Magyarországon elsőnek az Iwiw, majd később a nemzetközi Facebook is. Ezen platformok indulásakor mindenkinek hatalmas eléréseket, nézettségeket generáltak, de ez az utóbbi években szinte megszűntek.

Ha nem fizetsz, nem is létezel.

Ez leginkább a Facbookra, Instragamra igaz, de a TikTokra még nem. Ezért megragadtam az alkalmat, hogy saját csatornát indítottam és akár napi többször is zöld tartalmakkal jelentkezem.

tiktok-szebenyi-peter
TikTok platformján Szebenyi Péter néven találtok.

Hogyan működik a TikTok?

Egy instant videómegosztó alkalmazás, melynek az üzenőfalán csak videók vannak. Ezenfelül itt is be lehet követni különböző felhasználókat (TikTokereket), beszélgetni lehet velük. Sőt, egyedi videószerkesztővel is rendelkezik, aminek az elsajátításával elfelejthetjük azt a rengeteg munkaórát, amit a számítógép előtt görnyedve végeztünk eddig.

Ez a nyerő stratégia!

Az alkalmazáson rövid csattanós videókat érdemes megosztani, amit sok ember figyelmét felkelti. A rendszer algoritmusa így felkapja és nagyon sok emberhez eljuttathatja. Érdemes ezt kihasználni, mivel most a kínai tulajdonú platform felfutóágban van, ilyenkor extra elérést biztosít szinte mindenki számára ingyen.

Egy a fontos, hogy jó legyen a tartalmad!

Az én általam képviselt környezetvédelem, komposztálás mellett a zöld marketing vállalkozásom is szerepet kap, amiben kis-és középvállalkozásoknak, nagyvállalatoknak segítek és osztok meg hasznos tartalmakat.

@szebenyi.peter

Válasz @laraleelossy részére

♬ Roblox Chill – Beat Instrumental – Gaming Music & Lofi Chill

Az eddigi visszajelzések pozitívak, több tíz vagy százezres nézettségű videóim után azt gondolom, hogy a TikTokon érdemes lesz népszerűsíteni a környezetvédelmet.

Kövess be te is és népszerűsítsük együtt a zöld ügyet!

Itt érhető el a profilom: Szebenyi Péter

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!