Menu Close

Richter Egészségváros 2021: előadásom a környezettudatosságról

Richter Egészségváros Dorog

Richter Egészségváros eseménysorozatán tartottam előadásokat Pécsett és Dorogon környezettudatos életmóddal kapcsolatban.

Olyan megtiszteltetésben volt részem, hogy a gyógyzseripari cég által szervezett egészségközpontú eseményein a Nőkért sátorban mutathattam be az általam képviselt környezetvédelmet és nyújthattam segítséget az előadásomon megjelentek számára környezettudatosság témakörében.

A Richter Egészségváros Dorog város helyszínén tartott előadásom visszanézhető a rendezvénysorozat Facebook oldalán, amit a házigazdák élőben streamelték a Facebookon. Ezúton is köszönöm nekik, hogy online is megtekinthetővé tették az előadásomat. A pécsi előadásról nem készült videófelvétel.

Richter Egészségváros Előadás
Richter Egészségváros pécsi eseményén tartot előadásom.

Az előadásaim alkalmával három témakör problémáit, illetve megoldásait ismertettem.

A témák az alábbiak voltak:

  • a hulladék termelés és annak problémái, megoldása, a hulladékmentes életmód;
  • a klímaváltozás napról napra égetőbb ténye, megoldásai, a klímabarát életmód;
  • továbbá mindezek szummázásaként a fenntartható életmódot mutattam be.

Richter Egészségáros és a környezetvédelem

Nagyszerű dolgonak tartom, hogy a Richter Egészségváros programján is helyet kapott a környezetvédelem.

Nagy örömömre szolgált az is, hogy a nézők sorai között több számomra ismeretlen, de számukra ismert ember voltam. Volt, aki korábban általam szervezett akción, eseményen volt, vagy a közösségi médiából, például a TikTok közösségi oldalamról látott, ismer engem.

Egészségváros: Adományok a korházaknak

Nem lehet elmenni az Egészségváros eseménysorozat jelentősége mellett, hiszen ha csak a pécsi eseményt nézzük a Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánlott fel a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Szívgyógyászati Klinika számára, szívultrahang vizsgálófej beszerzésére. Sőt, a programokon résztvevők pontgyűjtéssel növelhették az adományalapot, mellyel a Richter pontonként 300 forinttal megemelte az alapadomány összegét.

A dorogi eseményen hasonlóan segíthették az eseményen megjelent emberek az adománygyűjtést. Akik nem tudtak megjelenni a helyszínen azok online is követhették az Egészségváros Facebook oldalán az eseményt és lájkjaikkal hozzájárulhattak az adományalap emeléséhez.

Bízom benne, hogy lesz még lehetőségem hasonló eladásokat tartani a Richter eseményein.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!