Környezetvédelmi munkásságom ismét a tévében

Környezetvédelmi munkásságom több évre nyúlik vissza és többféle területet, szegmenset érint a mai napig is, ami a média figyelmét rendszeresen felkelti.

Több évre? Igen, lassan már 10 évre is. A legelején még egy teljes egészében önszorgalomból indított szerepem projekttel kezdtem, ez volt a „Hulladékvadász”, amiből kinőtt egy zöld szervezet is. Igaz, már a zöld szervezeti vezetést, civilkedést befejeztem, de egy az egyben személyemben, mint környezetvédelmi influenszer tovább tevékenykedem. Ennek okairól is beszéltem a lentebb látható videóban.

Környezetvédelmi munkásságom a Tévében

Éppen így történt most is, amikor az M2 Petőfi Tv – Friss magazinműsora vitt el egy körre az A38-as hajóra, ahol arról kérdeztek, miért kezdtem el foglalkozni a környezetvédelemmel, ki vagyok, mivel foglalkozom, sőt, ezenfelül több nézői kérdésre is válaszolhattam.

Nézd vissza a velem készült interjút az M2 – Petőfi Tv Youtube csatornájáról.

Gyakran ismétlődő kérdések

Milyen televíziókban, rádiókban szerepeltél már?

RTL Klub, Tv2, HVG, Kossuth Rádió, InfoRádió, Class Fm, Rádió 1 és a sort még folytathatnám.

Milyen feltételekkel vállalsz médiaszereplést?

A zöld ügy érdekében bármikor, bárkinek térítésmentesen.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 193