PlayIT-n tartottam előadást az e-hulladékról

PlayIT Szülőmegőrzőjében tartottam előadást június elsején a gamereket is érintő e-hulladék globális problémájáról, közel 40 szülő szeme láttára.

Előzményekben elmondhatom azt, hogy nagy megtiszteltetés ért engem, amikor az esemény szervezői felkértek Magyarország legnagyobb gamershowján a környezetvédelem fontosságát érintő előadásra. A közel egy 1 órás előadásomnál beszélgetőpartnerem és egyben engem moderáló, Horvát Péter, a gamestar.hu online hírportáljának a főszerkesztője volt.

Az előadásom alkalmával kezdtem is a probléma gyökerénél a tudattalan fogyasztásnál, hiszen a legtöbb e-hulladék az átgondolatlan vásárláskor keletkezik. Bemutattam az e-hulladék két részét, az elektromos és elektronikai hulladék közti különbségeket.

Továbbá szó volt az általam vezetett Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítványt és az általunk végzett környezetmegmentő munkát, na és persze a hulladékvadasz.hu-t is.

PlayIT-n tartottam előadást az e-hulladékról 1

Szó volt a tavaly hatalmas sikert aratott Rage Room-ról is, amit Magyarországon mi rendeztünk meg elsőnek, nem is máshol, mint a PlayIT-n.

Köszönöm a lehetőséget a szervezőknek, remek esemény volt.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 189