Menu Close

Art Design Market vásárán előadást tartottam

Art Design Market vásárán előadást tartottam

Az Art Design Market vásárán előadást tartottam a Morrison’s 2-ben a környezetvédelem fontosságáról a mindenkit érintő klímaváltozás korában.

A több, mint 15 éves Antropos.hu kulturális online magazin készítői álmodták meg az Art&Design Market-et, mely egy kiállítással egybekötött vásár, ahol számos alkotó, divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös és design ékszerkészítő, festő, grafikus, valamint digitális alkotó vonul fel, hogy megmutassa alkotásait, melyeket akár meg is vásárolhat a helyszínen, aki ellátogat az eseményre. 

Továbbá előadásoknak, kerekasztal-beszélgetésnéknek is teret engednek. Így most eset rám a választásuk, amikor mint a JÖN Alapítvány / Hulladékvadász egyik alapítóját elhívtak a környezetvédelem fontosságával kapcsolatban előadást tartani. 

A környezetvédelemről és annak fontosságáról mindig lendületesen tudok beszélni. / Fotó: Tolvaj Vica
A környezetvédelemről és annak fontosságáról mindig lendületesen tudok beszélni. / Fotó: Tolvaj Vica

A november 9-én megrendezésre került beszélgetés visszanézhető a videóra kattintva. Hogy ne szabaduljak el túlzottan a beszélgetés moderátorának Jerez J. Juliot kérték fel.

Nagy öröm számomra, hogy egyre több rendezvény nyit a környezetvédelem, a zöld téma felé. Csak így tovább

Art Design Market csapata!

További előadásaimnak beszámolói elérhetőek a Zöld blogomon.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!