Menü Bezárás

Art & Design Market vásárán előadást tartottam

Art & Design Market vásárán előadást tartottam

Az Art & Design Market vásárán előadást tartottam a Morrison’s 2-ben a környezetvédelem fontosságáról a mindenkit érintő klímaváltozás korában.

A több, mint 15 éves Antropos.hu kulturális online magazin készítői álmodták meg az Art&Design Market-et, mely egy kiállítással egybekötött vásár, ahol számos alkotó, divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös és design ékszerkészítő, festő, grafikus, valamint digitális alkotó vonul fel, hogy megmutassa alkotásait, melyeket akár meg is vásárolhat a helyszínen, aki ellátogat az eseményre. 

Továbbá előadásoknak, kerekasztal-beszélgetésnéknek is teret engednek. Így most eset rám a választásuk, amikor mint a JÖN Alapítvány / Hulladékvadász egyik alapítóját elhívtak a környezetvédelem fontosságával kapcsolatban előadást tartani. A november 9-én megrendezésre került beszélgetés visszanézhető a videóra kattintva. Hogy ne szabaduljak el túlzottan a beszélgetés móderátorának Jerez J. Juliot kérték fel.

A környezetvédelemről és annak fontosságáról mindig lendületesen tudok beszélni. / Fotó: Tolvaj Vica
A környezetvédelemről és annak fontosságáról mindig lendületesen tudok beszélni. / Fotó: Tolvaj Vica

Nagy öröm számomra, hogy egyre több rendezvény nyit a környezetvédelem, a zöld téma felé. Csak így tovább

Art & Design Market csapata!


Ha Neked, cégednek vagy civil szervezetednek segítségre lenne szüksége, akkor a kapcsolattartó űrlap megfelelő kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot.

Bízom együttműködésünk és a környezetvédelem sikerében. Nélkületek nem sikerülhet!

[contact-form-7 id=”348″ title=”árajánlat”]

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!