Youtube LIVE videósorozatot indítok a Szebenyi Péter Youtube csatornámon, amivel minden héten, PÉNTEKEN jelentkezem.

Az utóbbi években nagy nehezen, szinte vért izzadva elértem, hogy a Youtube videócsatornámra feliratkozzon több mint 1000 ember. Ennek köszönhetően a Youtube-on lehetőségem nyílik arra, hogy LIVE azaz élő videókat indítsak.

 

Youtube LIVE #1 – 2021.01.29 / 19:00

Az élő bejelentkezések alkalmával kérdéseket tudtok nekem feltenni és be tudom nektek mutatni a környezetvédelemmel kapcsolatos érdekes híreket vagy a velem való történéseket. Bízom benne, hogy számotokra is érdekes lesz az általam kínált tartalom és velem tartatok minden PÉNTEK ESTE!

Az első Youtube LIVE tartalmából:

  • új év, új külső;
  • új vállalkozást indítottam;
  • új tartalom: mi várható a Szebenyi Péter Youtube csatornámon;
  • 2020 végével egy korszak véget ért.

Rendszeresen, minden PÉNTEKEN Youtube LIVE

Nagy fába vágtam a fejszémet, tudom, hiszen amellett, hogy rendszeresen videókkal jelentkezem a csatornámon még LIVE bejelentkezésekkel fogom a a videócsatornámat színesíteni.

Youtube mellett minden hétfőn a TikTok felületén is LIVE!

Az élő videókkal a célom, hogy beszámoljak nektek környezetvédelmi hírekről, aktualitásokról, bemutassam nektek a tevékenységem és nem utolsósorban az általatok feltett kérdésekre válaszoljak ott az élő keretein belül.

Ízelítő a LIVE 2021-es tartalmából

  • belső és külső helyszínekről való bejelentkezések;
  • előadásokról, eseményekről való tudósítás;
  • folyamatos interakció a nézőkkel.

Érdekel a környezetvédelem? Zöld edukációs videók?

Ha igen, akkor iratkozz fel a Szebenyi Péter Youtube csatornámra és ne maradj le a legújabb videóimről és a LIVE adásokról sem.

Nem bírod a videóim?

Akkor a Zöld blog neked szól, ahol rendszeresen környezetvédelemmel, kertészkedéssel, fenntarthatósággal, virtuális valutákkal kapcsolatos tartalmakat osztok meg veletek.

Támogass a több tartalomért!

Ha szeretnéd, hogy minél több zöld tartalmat készítsek, akkor kérlek támogasd az egyéni munkámat a Patreon támogatás segítségével.

A támogatói oldalamat a eléred itt a Patreon oldalamon.

Mi az a Youtube Live?

A Youtube azon szolgáltatása, ahol valós időben láthatód a kedvenc vbloggeredet (például engem), kérdezhetsz tőle, beszélhettek.

Ki indíthat Youtube Live-t?

Csak olyan Youtube profillal rendelkezők, akik elérték a 1000 feliratkozót. Én már elértem, nem volt egyszerű.

Honnan értesülhetek a következő adásról?

Péntekente megrendezésre kerülő élők előtt Facebook eseményt hozok létre, amiben kiemelem a kiemelt témákat.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Szia, én Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom, a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran, pacsi!

Articles: 198