Menü Bezárás

Támogass engem, mert nélküled nem sikerülhet!

Támogass engem, mert nélküled nem sikerülhet!

Támogass engem a célom elérésében, hogy a környezetvédelem ne csak egy lesajnált, harmadlagos dolog legyen az emberek életében.

Szeretném mindenki életébe becsempészni a környezettudatos életmódot, hogy egy kicsit – akár naponta is – minél többen foglalkozzanak a környezetünk megóvásával.

Kelj fel úgy, hogy minden nap legyen egy zöld cselekedeted! 

Egyéni célom, hogy minél többen, akár naponta egy kicsit is, de foglalkozzanak környezetünk megóvásával és szeretném az általam készített tartalmak segítségével az embereket ösztönözni minderre.

Ki a csoda az a Szebenyi Péter?

Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök. 2009-ben végeztem a Budapest Műszaki Főiskola Rejtő Sándor könnyűipari és környezetmérnöki karán, mint környezetmérnök (szakmai önéletrajz). Már több éve foglalkozom környezetvédelemmel. 2016-ban létrehoztam a hulladékvadász mozgalmat, mert elegem lett a szemétdombokból. Majd többed magammal létrehoztuk a Jövő Öko-Nemzedéke JÖN Alapítványt, ami az eltelt években Magyarország legaktívabb és többszörösen díjazott környezetmegóvó szervezete lett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szebenyi Péter (@szebenyipeter) által megosztott bejegyzés,

A személyes blogomon rendszeresen publikálok környezetvédelemmel, kertészkedéssel, újrahasznosítással foglalkozó cikkeket, illetve a Szebenyi Péter Youtube csatornámon, videókkal próbálom önmagamon keresztül kicsit személyesebbé tenni a környezetvédelmet.

Támogass engem, hogy minél több környezetvédelemmel foglalkozó szemléletformáló cikket, videót készíthessek!

 • Már azzal is tudod támogatni a munkám, hogy bekövetsz a közösségi platformjaimon:
  Youtuben,
  Linkedin,
  Facebookon;
  Instagram.
 • Egy kattintással, hogy minél több környezetvédelemmel kapcsolatos cikket készíthessek
  A honlapomon elhelyeztem a Google Adsense reklámjait, amire rákattintva némi pénzt kapok a keresőóriástól. Minél több cikket írok, annál többen nézik és kattintanak a hirdetésekre és annál több pénzt kapok és annál fenntarthatóbb lesz a cikkek elkészítése.  Tudni kell, hogy egy cikk elkészítése több óra is lehet. Senki sem ír cikket zsigerből, sok mindennek utána kell nézni, hogy hiteles legyek.
 • Meghívsz egy …
 • Patreon – hogy minél több oktató és ismeretterjesztő videót készíthessek
  A nemzetközi alkotótámogató oldal, ahova én is regisztráltam. Hogy minél jobb minőségű és minél több jó tartalmat készítsek videókészítéseimet a Patreon támogatás segítségével tudod ösztönözni (profilomon).
 • Légy a patrónusom, hogy minél több szemétszedési akciót szervezhessek!
  2020-ban én lettem a JÖN Alapítvány egyik nagykövete a Hulladékvadász by Zeewa felületén. Támogasd ott is a tevékenységemet, hogy minél több szemétszedési akciót szervezhessek.

  Egy cigicsikkszedési versenyen a budapesti Duna-parton.
  Egy cigicsikkszedési versenyen a budapesti Duna-parton.

  Ezen a felületen több lehetőség is van: banki átutalás, bankkártyás fizetés, sőt virtuális fizetőeszközzel  is támogathatsz (bitcoin, etherium). Nézd meg a JÖN környezetvédelmi nagykövet profilomat.

Nélküled nem sikerülhet!