Startup lab online meetup vendége voltam

A Startup lab Sopron online meetup vendége voltam, mint környezetvédelmi influencer, ahol bemutathattam több évre visszanyúló környezetvédelmi tevékenységemet.

A meetup eredetileg egy soproni előadás lett volna, de a koronavírus világjárvány miatt az internetre „kényszerültünk”. Mindennek ellenére egy nagyon jól sikerült, otthonos esemény kerekedett belőle, ami visszanézhető a szervezők facebook oldaláról.

Az online esemény vendégei voltak rajtam kívül:

  • Balassa Réka;
  • Petrovics Tamás, XUND ;
  • Turcsán Tamás Péter, The Connect East Incubator.

Amiről beszéltem online meetup alkalmával:

  • Környezetvédelmi önkéntesi és szakmai tevékenységemről;
  • Hulladékvadász by Zeewa – a legzöldebb magyar startup, legalábbi szerintem. Részben az ötletgazdája vagyok és a fejlesztésben is nyakig benne voltam. Csak nem vagyok elfogult vele kapcsolatban.
  • Zöld marketing. , amikor többek közt a marketing zöld eszközeiről beszéltem, csökkentve a zöldre mosás káros hatásait, a környezettudatos tudatos emberek átverését.

Mit kell tudni a Startup lab Sopronról?

Egy pezsgő startup ökoszisztéma Sopronban és régiójában, az úgynevezett helyi Szilícium-völgy. A Startup Sopron célja, hogy vállalkozásra ösztönözze a fiatalokat és inspirációt adjon a helyi gazdaság szereplőinek. Hosszútávon szeretnék növelni Sopron versenyképességét, valamint erősíteni város pozícióját a közép európai innovációs és techtérképen.

Forrás: startupsopron.hu

Korábbi előadásaim, szerepléseim megtekinthetőek a Zöld blog hasábjain.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 189