Brutális hulladékhegyek egy drón szemével

Brutális hulladékhegyek egy drón szemével című videóban bemutatom az utóbbi években tartott drónos hulladékvadász terepszemléinket.

A szemétdombok nem csak testközelből lehetnek brutálisak, hanem a levegőből is. Épp ezért 2016-ban gondoltam egy nagyot és beszereztem egy profi drónt, hogy minél látványosabban bemutathassam milyen károkat okoznak a szemetelő emberek.

A felvételek között vannak olyanok is, amiket először ebben a videóban láthatsz.

Az évek alatt olyan helyszíneken tartottunk drónos terepszemléket, mint Zugló, Veresegyháza, Rákosmente, Soroksár vagy éppen Százhalombatta, de a kőbányai Terebesi erdőben is jártunk.

A videó végén ismertetem számotokra a lehetséges megoldást a Hulladékvadász by Zeewa rendszerét, ami 2020. január 10-én indult el,  méghozzá Magyarországon!

Brutális hulladékhegyek forrásai  és további információk, hivatkozások, cikkek, a videóban szereplő tartalommal kapcsolatban:

Forrás:

További cikkeim, videóim a Zöld blog oldalamon.

Szebenyi Péter
Szebenyi Péter

Pacsi, Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök, környezetvédelmi influenszer és zöld marketing szakember. Lakossági és céges szemléletformálással foglalkozom. Az én nevemhez köthető Hulladékvadász mozgalom és többféle országosan elismert edukatív zöld kampány létrehozása. Célom, hogy a környezetvédelem és a tudatos életmód nemcsak a lakosság, hanem a vállalkozások, cégek életének is a részévé váljon. Ha segítségre van szükséged, keress bátran.

Articles: 193