Menu Close

Startup lab online meetup vendége voltam

Startup lab online meetup vendége voltam

A Startup lab Sopron online meetup vendége voltam, mint környezetvédelmi influencer, ahol bemutathattam több évre visszanyúló környezetvédelmi tevékenységemet.

A meetup eredetileg egy soproni előadás lett volna, de a koronavírus világjárvány miatt az internetre „kényszerültünk”. Mindennek ellenére egy nagyon jól sikerült, otthonos esemény kerekedett belőle, ami visszanézhető a szervezők facebook oldaláról.

Az online esemény vendégei voltak rajtam kívül:

  • Balassa Réka;
  • Petrovics Tamás, XUND ;
  • Turcsán Tamás Péter, The Connect East Incubator.

Amiről beszéltem online meetup alkalmával:

  • Környezetvédelmi önkéntesi és szakmai tevékenységemről;
  • Hulladékvadász by Zeewa – a legzöldebb magyar startup, legalábbi szerintem. Részben az ötletgazdája vagyok és a fejlesztésben is nyakig benne voltam. Csak nem vagyok elfogult vele kapcsolatban.
  • Zöld marketing. , amikor többek közt a marketing zöld eszközeiről beszéltem, csökkentve a zöldre mosás káros hatásait, a környezettudatos tudatos emberek átverését.

Mit kell tudni a Startup lab Sopronról?

Egy pezsgő startup ökoszisztéma Sopronban és régiójában, az úgynevezett helyi Szilícium-völgy. A Startup Sopron célja, hogy vállalkozásra ösztönözze a fiatalokat és inspirációt adjon a helyi gazdaság szereplőinek. Hosszútávon szeretnék növelni Sopron versenyképességét, valamint erősíteni város pozícióját a közép európai innovációs és techtérképen.

Forrás: startupsopron.hu

Korábbi előadásaim, szerepléseim megtekinthetőek a Zöld blog hasábjain.

Vállalom cégek, iskolák, közintézmények részére interaktív előadások, oktatások megtartását, akár online is. Érdekelenk a részletek!

Olvasd el a többi cikkemet is!